VISJON OG FORRETNINGSIDÉ

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver, merkevarer og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet. Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har over 30 års erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi. Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser.

Mange av samarbeidspartnerne våre har vært med oss i 30 år slik at vi har gode rutiner for å sikre at du blir fornøyd. Som vår kunde betjenes du av et av våre faste salgsteam. Ved å jobbe i team sikrer vi at du alltid har en tilgjengelig kontakt som kjenner din bedrift og kan hjelpe deg raskt og effektivt med dine forespørsler. Du betjenes også av et salgsteam i nærheten av deg slik at det er enkelt for deg å stikke innom et av våre syv showrom i Norge.

 

Vi skal bistå våre kunder med å styrke verdien i sin merkevare og kunderelasjon ved å være en total markedsleverandør.  Dette gjøres med innovative produkter, konsepter og løsninger som synliggjør virksomhetens strategi, profil- og verdigrunnlag. IDÉ skal være en naturlig del av markedsføringsmiksen. IDÉ skal være best i klassen innenfor miljø, sikkerhet og sertifiseringer.

IDÉ er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø. Vi er også medlem i Initiativ for Etisk Handel hvor formålet er samarbeid for handel som fremmer menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, utvikling og miljø, dette kan du lese mer om her. Vi skal være IDÉ-leverandøren som stimulerer relasjonene mellom mennesker i arbeidslivet.