Salgskontor Bergen

IDÉ House of Brands avd. Bergen

Adresse: Eidsvågbakken 1, 4. etg., 5105 Eidsvåg i Åsane

Tlf: 55 39 30 60
E-post: bergen@ide.no

IDÉ House of Brands avd. Bergen ble etablert høsten 2002. I løpet av de siste årene har avdelingen posisjonert seg i markedet og blitt en foretrukket leverandør av produktmedia i regionen.

Avdelingen teller nå fire prosjektledere og to prosjektkoordinatorer. De ansatte har alle lang erfaring fra bransjen, med god tyngde innen nettløsninger, trygg produksjon, bærekraft og produktmedia.

Fra 2002-2018 hadde avdelingen kontorer og showroom i Åsane, Liamyrane 5. 1. januar 2019 flyttet vi inn i lyse, flotte og nyrenoverte lokaler – lokalisert i øverste etasje på ærverdige Eidsvåg Fabrikker. Eidsvåg Fabrikker ligger 5 minutter fra Bergen Sentrum med bil, og bussene stopper like ved. Parkering er gratis for våre kunder, noe som gjør det enkelt for deg å besøke oss.

Vi er veldig stolte av vårt nye kontor og innbydende showroom i Eidsvåg. I vårt utstilling finner du et stort utvalg gaveprodukter, tekstiler, strøartikler og messeprodukter blant annet. Vi legger vår ære i å ha en oppdatert utstilling med aktuelle produkter, alt fra flotte merkevarer til kulepenner. Som navnet tilsier finner du de fleste kjente merkevarer hos oss.

La oss være din IDÉ-partner når dere skal velge produktmedia til neste aktivitet!

IDÉ House of Brands er Nordens største profileringsbedrift. Det betyr at vi har de beste innkjøpsavtaler, egne trykkerier og særs gode rutiner for å levere til avtalt tid.

IDÉ House of Brands ble ISO-sertifisert første gang i 2008 som det første firmaet i vår bransje, og har sertifisert oss igjen hvert år siden. Dette gir våre kunder vissheten om at IDÉ er den trygge partneren i alle ledd av prosessen.

Ta gjerne kontakt for en IDÉrik prat!