Salgskontor Sandefjord

Adresse: Klinestadmoen 10, 3241 Sandefjord

Tlf: 33 44 83 10
E-post: vestfold@ide.no

IDÉ House of Brands AS, Avdeling Vestfold åpnet høsten 2007 på Skolmar i Sandefjord.I mars 2013 åpnet vi nye lokaler med adresse Klinestadmoen 10. Du kan komme og se vår flotte utstilling, få noen gode ideer til din markedsføring, eller bare for en konstruktiv samtale med oss. Vi har kaffen klar!

Her vil vi til enhver tid presentere nyheter og et godt utvalg kjente merkevarer, både tekstil og hardvare. I tillegg kan du få siste oppdateringer på design og trykksaker.

Vi kan hjelpe til med det meste innen firmaprofilering, alt fra merkevare produkter til spesialproduksjon, designet kun for ditt firma.

Vår avdeling består av en kreativ gjeng som til sammen har mange års erfaring i reklame- og profilbransjen.

Vår avdelingsleder, Anne-Marie Thoresen Wang, har over 35 års fartstid. Hun ledet Idé NOVA AS fra 1985 til fusjonen med IDÉ AS og House of Brands AS i 2006.

Vi gleder oss til å jobbe videre med dere i et spennende marked som strekker seg fra Telemark til Vestfold, Buskerud og Oslo.

Vi kan møte deg enten i vårt showroom i Vestfold eller i Oslo, eller vi tar oss et besøk til deg på kontoret. Uansett, vi gleder oss til å komme i gang!

Ring oss på telefon 33 44 83 10 eller send oss en e-post.

Vi ser frem til å høre fra deg.