Salgskontor Ålesund

Adresse: Holssletta 2
6018 Ålesund

Tlf: 901 322 32
E-post: alesund@idegroup.no

 

Ålesundkontoret ble åpnet i 2013 og teller nå 2 prosjektledere. Vi har begge lang erfaring fra salg, og vi ser lyst på IDÉ House of Brands' fremtid i Ålesund. Våre lokaler ligger på Holssletta 2 mellom Spjelkavik og Olsvika og ligger på motsatt side av byggvarekjeden Byggern.

Her er det alltid godt med plass og gratis parkering, og med en reisevei på kun 12 min fra sentrum, gjør vi det enkelt for dere å besøke oss.

Vi er stolte av våre 180 m² moderne utstillingslokaler. I vår flotte utstilling har vi det meste som kan leveres av gaveprodukter og tekstiler. Vi har til enhver tid det nyeste av aktuelle gave-ideer i utstillingen vår, fra kulepenner til egen sportskolleksjon. De fleste kjente merkevarer er representert hos oss. Vår viktigste vare er å være din IDÉ-partner når dere skal velge produkter til neste aktivitet, samt å gi dere den aller beste service.

IDÉ House of Brands er Nordens største profileringsbedrift. Det betyr at vi har de beste innkjøpsavtaler, egne trykkerier for raske "haste-ordrer" og de beste rutiner for å levere til avtalt tid.

IDÉ House of Brands ble ISO-sertifiseres i 2008 - som det første firmaet i vår bransje.

Vi står med glede til Deres tjeneste!
Hjertelig velkommen til en IDÉrik prat!