Nettbutikkløsning tilpasset din bedrift

Hvordan lykkes med nettbutikk? I over 20 år har IDÉ House of Brands opprettet og driftet nettbutikker.
Derfor vet vi hva som skal til. 

Nettbutikker og digitale bestillingsløsninger har hatt en eventyrlig vekst! IDÉ House of Brands drifter og vedlikeholder i dag omkring 170 nettbutikker for ulike kunder i Norden.

For en bedrift med avdelinger spredt over større områder vil nettbutikken løse utfordringen med å samkjøre bestillinger og utsendelser. Vi tar oss av innsamling av bestillingene, kundeservicen mot avdelingene og selve utsendelsene.
 

Slik jobber vi med nettbutikkløsning

  • Våre nettbutikker settes opp in-house av et eget web-team.

  • Nettbutikken settes opp på et responsivt rammeverk, som garanterer at butikken kan benyttes like godt på en stasjonær-PC, laptop som på mobiltelefonen. 

  • De siste årene har vi utviklet en rekke tilleggsfunksjoner for å imøtekomme kundenes ulike behov for nettbutikkløsning. 

  • Vi jobber kontinuerlig med å forbedre dagens nettbutikkløsning og har en profesjonell samarbeidspartner i ryggen til de tyngre utviklingsjobbene. Skulle det være integrasjoner mot ulike systemer, punchout med eller uten roundtrip, single sign on eller og poeng/reward-butikkløsning. 

  • Vår løsning har integrasjon mot Nets, slik at alle våre nettbutikker kan bruke kortbetaling. 

Vi følger interessert med på trender og teknologi som vokser frem innen e-handel og online betalingsløsninger, slik at kundene kan føle seg trygge på at vi er er oppdatert om de beste løsningene for en god nettbutikk. 

 

Kontakt oss for å høre hvordan du kan komme i gang!
Mann som sitter foran pc'en

Vårt logistikksystem

IDÉ House of Brands har investert i dataintegrasjon av våre systemer, slik at ordrer i nettbutikkene sendes inn i vårt ERP- og CRM-system, og videre til våre logistikkpartnere i de ulike landene. 

Vi operer i dag med en PIM-løsning som et sentralt arkiv for produktinformasjon, digital ressurshåndtering og innholdsstyringssystem. Denne er koblet sammen med Magento, en av de største og mest kjente nettbutikkplattformene i dagens marked.