SYNLIG MED BANNER, ROLLUPS OG GIVEAWAYS

Skal du på en messe eller et arrangement og ønsker å skille deg ut fra konkurrentene? 

Det har aldri vært viktigere å tydeliggjøre hvem du er og hvordan du best skaper merverdi for kundene dine. Klarer du å formidle dette med relevant kommunikasjon på riktig produkt, blir du både synlig for kundene, samtidig som bedriften bygger egen merkevare. 

Skal du delta på en messe eller et arrangement, er det spesielt viktig med god synlighet. Sørg for å være synlig med et tydelig budskap i alt du kommuniseres. Enten det er i rollups, bannere, gjennom klær, ulike merch eller giveaways. 

Produktene og profileringsartiklene som brukes til messer og arrangementer er også effektfulle virkemidler ved senere anledning. Enten det er på kick off, på kontoret, på firmatur eller andre eventer med de ansatte. Produktene bygger stolthet og er med på å skape en fellesskapsfølelse blant de ansatte.

Gjør merkevaren din synlig på messer
Gjør merkevaren din synlig på messer
Gjør merkevaren din synlig på messer

7 TIPS TIL EN VELLYKKET MESSE

Gjør merkevaren synlig på messer
Messeprodukter med din logo
Messeprodukter med IDÉ logo
 1. Start planleggingen tidlig
  For å lykkes med din messedeltakelse er det viktig at du starter planleggingen tidlig. Hvor stor standplass trenger du, hvem deltar på messen, hvem av dine konkurrenter kommer til å være der, hva trenger du av messeutstyr og displayprodukter?

 2. Sett deg klare mål
  Hva ønsker du å oppnå ved å være tilstede på messen? Enten om det er å få nye kunder til bedriften eller skape blest om et nytt produkt, så er det viktig med klare og konkrete mål for best resultat. 

 3. Bestem deg for standens utførelses
  Hvordan skal standen din se ut og hvor mange kvadratmeter har du til rådighet? Design, størrelse og utforming kan enkelt tilpasses konkrete mål. Det er også viktig at standens utførelse gjenspeiler din bedrifts profil og merkevare, både med tanke på fargevalg og tekst.

 4. Giveaways
  Å gi vekk en giveaway eller flere giveaways gjør at dine besøkende går derfra med et godt inntrykk. Faktisk husker hele 88 % hvem som ga dem et profilprodukt etter 12 måneder. Det er også verdt å nevne at rundt 40 % av giveaways fører til økte businessmuligheter. Se hele vårt store sortiment her.

 5. Markedsfør deg selv i forkant
  Fortell dine kunder og samarbeidspartnere hvor de kan finne deg. Hvorfor skal de komme innom din stand i et hav av andre utstillere? Hva gjør din stand unik, og hva du kan tilby de besøkende? Bruk nyhetsbrev, sosiale medier og web til din fordel. Skal du tilby rabatt til alle som besøker deg, har du et helt nytt produkt ingen andre har sett før eller en flott giveaway

 6. Forberedelse
  Å være forberedt gir trygget som igjen fører til tillitt. Hvem skal representere firmaet på messen? Bruk tid sammen og øv på presentasjonsteknikker. Vær sikker på at dere kan svare på de viktige spørsmålene.  

 7. Oppfølging
  Følg opp alle du har snakket med på messen. Har du skrevet ned hvem du har pratet med og hva dere har pratet om under messen, gjør dette jobben med å følge opp lettere. Vær aktiv og imøtekommende, vis at du husker hvem de er, hva de var interessert i og gi de et konkret tilbud.

Messeprodukter som styrker merkevaren din
Messeprodukter som styrker merkevaren din
Messeprodukter som styrker merkevaren din

UTENDØRSREKLAME - VÆR SYNLIG

Utendørsreklame gir god synlighet og  viser tilstedeværelse i markedet. Messe- og event materiell som banner, flagg, parasoller, søplekasser og plakater er alle eksempler på reklameflater som ikke oppfattes som bråk i bybildet, men som minner kundene på din merkevare.  

 

IDÉ leverer alt av messemateriell og giveways

HVA BØR JEG TENKE PÅ NÅR JEG SETTER OPP DESIGN

Logo

Plasser logo øverst slik at den kommer tydelig frem

Budskap 

Du har noen sekunder på å få oppmerksomheten til kunden. Et tydelig budskap med en enkel call to action forteller raskt kunden hva du ønsker å oppnå. 

"Keep it simple"

Bruk få bilder og lite tekst. Fonten bør være enkel å lese og font størrelsen stor nok.

Tenk gjennbrukbart!

Lager du en hel messestand, design elementene slik at de også kan stå hver for seg. På denne måten blir bruksverdien høyere. Alt vårt messeutstyr kommer med utskiftbare duker slik at du kan gjenbruke systemet, men endre budskapet. 

 

 

KICK OFF - EN ARENA FOR INTERNMARKEDSFØRING

Ett kickoff markerer starten på noe nytt. Uansett om det gjelder en endring i organisasjonen, et nytt år eller motivasjon for de ansatte, vil et kickoff være perfekt for å motivere og inspirere.

Kickoff er ikke bare en utmerket mulighet til å kommunisere bedriftens identitet ovenfor de ansatte, men også for å gi de en "boost". IDÉ House of Brands leverer det du trenger for å arrangere ett vellykket kickoff med den "røde tråden". Klær, bannere, beachflag, ballonger, servietter, trykksaker og handlenett, alt designet etter deres profil.

Vi har produktene og sammen kommer vi frem til den beste løsningen for din bedrift!

DIN HUSKELISTE TIL KICKOFF

Før du starter planlegging og gjennomføring, er det lurt å tenke på følgende:

 1. Klær
  Like klær gir økt samhørighetsfølelse og bygger opp under selskapets identitet. Det finnes mange muligheter og du kommer langt med enkle løsninger som nøkkelbånd, hettegenser eller t-skjorte. Du kan sette sammen en hel kolleksjon av klær, plagg som senere kan brukes i arbeidshverdagen. Les mer om uniformering her.
   
 2. Profilering
  Beachflagg, messe/pressevegger, bannere og andre expomateriell vil få frem selskapets profil og budskap på en god og tydelig måte.
   
 3. Skrivesaker
  Husk den faglige biten. Det er lurt å ha en notatbok, penn og annet passende skrivemateriell. Dette kan enkelt profileres med bedriftens logo og annet budskap.
   
 4. Giveaways
  Hvorfor ikke gi de ansatte profilerte smågaver? En drikkeflaske med det perfekte budskap, sukkertøy eller energibar og andre relevante giveaways. Dette er produkter mange bedrifter bruker uansett og som vil få en enda bedre effekt ved å lages i bedriftens eget design.

"PIMP YOUR OFFICE" - KONTORET SOM ARENA FOR INTERNMARKEDSFØRING

Et bilde som illustrerer et kontor med IDÉ logo på veggene 
Et bilde som illustrerer et kontor med IDÉ logo på veggene 
Et bilde som illustrerer et kontor med IDÉ logo på veggene 
Sittepuff med IDÉ logo 

Jobb og privatliv flyter mer og mer inn i hverandre.  Vi jobber hjemme og vi er sosiale på jobben. Gjør arbeidsplassen til et sted de ansatte ønsker å være. En sosial arena hvor de kan diskutere fag og hente en god dose motivasjon. Merkevarebygging internt er like viktig som mot kunder.