FIRMAGAVER TIL ENHVER ANLEDNING

Å gi bort en firmagave til en ansatt eller kunde er en fin måte å vise takknemlighet på. Enten det er som takk for god innsats, et jubileum eller bare en velfortjent omtanke. 

Hos IDÉ House of Brands har vi vår styrke i å finne de riktige gavene. Vi tilpasser gaver etter behov, sesong og budsjett, og gjør vårt ytterste for å tilfredsstille både våre kunder og ikke minst deres mottagere.

Mange bedrifter er flinke til å gi julegave (se utvalgte julegaver her), påskegave og sommergave (se utvalgte sommergaver her) til ansatte. Men hva med å overraske med en gave når personen minst venter det? Det kan glede mer enn du tror.  

 

firmagaver til de ansatte 
Sølv Global kjøkkenkniv
Gullfarget Miiego høretelefoner

Visste du at...

 63% legger merke til et profilprodukt i hverdagen?

Tips til gaver som treffer

Vi har lang erfaring med å plukke ut gaver til ansatte sammen med kundene våre. Vi ser at det er spesielt 3 punkter som er med på å bidra til at gaven treffer. 


1. La de ansatte velge gaven. Å velge en gave som treffer alle er vanskelig. Lag en en webløsning hvor det ligger 5-6 forhåndeutvalgte gaver som gjenspeiler ditt budskap og la den ansatte får velge selv. Ta kontakt, så hjelper vi deg.


2. Gjenspeil bedriftens verdier. En gave som er gjennomtenkt og som bygger på bedriftens verdier og mål er alltid det beste utgangspunktet. Har bedriften en grønn profil bør gaven gjenspeile dette. Ønsker dere å kommunisere noe helt spesifikt til mottaker så bør gaven gjenspeile hva du ønsker å si.

3. Tenk på bruksverdien. Det er ikke pengeverdien som definerer om gaven er vellykket. Undersøkelser viser at det er bruksverdien av produktet samt designet som i stor grad avgjør om mottaker blir fornøyd med gaven.

 

Firmagaver til alle anledninger
Grått og beige ulltepper fra Elvang