DESIGNTJENESTER

Trenger du designhjelp? IDÉ House of Brands har en egen designavdeling som kan hjelpe til med med både små og store oppgaver. 
Avdelingen har lang erfaring med det meste innen design, og jobber daglig med å bygge konsepter, brande profilartikler, designe klær, sette opp redaksjonelt innhold og utvikle nye logoprofiler.

Branding eller rebraning

Har du et nyoppstartet firma? Trenger dere en ny logo til et nytt prosjekt, eller kanskje dere bare trenger å «pusse opp» designmanualen? Vi har erfaring både med å utvikle helt nye logoer og designmanualer, samt redesigne eksisterende.  

Se hvordan vi jobbet da vi laget ny profil for Lodge 900 på Beitostølen.

Utvikling av designkonsepter

Vi utvikler konsepter tilpasset ditt budskap og målgruppe. Det grafiske må tilpasses slik at det kommuniserer effektivt i alle kanaler og våre designere har erfaring både fra trykte og digitale medier. 

Les mer om hvordan vi jobber med konsepter.

 

Design av sportsklær

Spesialdesignet trenings- og fritidstøy bygger bedriftens merkevare både internt og eksternt. Våre designere setter opp alt fra enkle plagg til større kolleksjoner.

Vi har blant annet jobbet med Tine Fotballskole, Tinestafetten, samt hele kolleksjoner for Toyota, Sopra Steria, Cirkle K og Mjøsbil AS.

Design av trykksaker og storformat

Vi designer firmapresentasjoner, kataloger, magasiner, blader og visittkort, for å nevne noe. Ulike trykksaker får mer gjennomslagskraft med et gjennomført design. Enten det er redaksjonelt innhold som presenteres i et magasin eller katalog, eller en firmapresentasjon som skal overbevise. Vi bruker kundenes profilmanual, og tilpasser produktene etter kundenes ønske.