om idé house of brands

Suksess handler om å bli kjent igjen

Våre produkter skal kommunisere

Vår suksess er et resultat av godt samarbeid med alle våre kunder. Dette har gjort oss i stand til å levere riktige produkter og service, komme med gode ideer, gi verdifulle råd og veiledning. Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har over 30 års erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi.

Resultatet er en profesjonell synliggjøring overfor målgruppene våre kunder er opptatt av å påvirke. Sammen med deg og din virksomhet utvikler IDÉ House of Brands ideer som synliggjør profil- og verdigrunnlaget til din bedrift, gjennom gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering. Vi er totalleverandøren som gir deg riktig produkt i riktig kvalitet til riktig pris og til riktig tid. 
Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser. Mange av samarbeidspartnerne våre har vært med oss i over 30 år slik at vi har gode rutiner for å sikre at du blir fornøyd. Vi har tusenvis av produkter fra tusenvis av leverandører over hele verden. Et knippe av disse har vi lagt ut på vår hjemmeside, kategorisert og tilrettelagt for søk. Slik at det skal være lett for deg å finne frem til rett produkt og til rett pris. 

Vi fyller stadig på med produkter og kampanjer på hjemmesiden, slik at det blir et levende medie for produktsøk. Siden vårt produktsortiment praktisk talt er uendelig vil det være noen produkter som ikke får plass i vår produktdatabase. Det betyr ikke at vi ikke har produktet selv om det ikke finnes i vår database, så hvis det er noe du savner håper vi du tar kontakt med oss her.

Suksess handler om å bli gjenkjent!
Du har budskapet – IDÉ har produktene. La oss hjelpe deg med å velge riktig kvalitet til ditt budskap – enten der er på arbeidsplassen, i hjemmet eller ved sosiale samlinger. Vi har gode samarbeidspartnere som sikrer deg et godt produkt, til riktig tid og til en riktig pris. Som nordens ledende aktør, kan vi tilby deg en enkeltløsning, en totalløsning eller en internasjonal løsning. 
 

Hvorfor velge IDÉ House of Brands?
  • Nordens ledende med over 30 års erfaring
  • Showrom i hele Norge og Norden
  • Totalleverandør som tar seg av alt fra konsept, design, produksjon og logistikk
  • Alle våre kunder betjenes av et fast salgsteam, slik at du alltid har en tilgjengelig kontakt som kjenner ditt firma og kan hjelpe deg raskt og enkelt med forespørsler
  • Produktmedia spesialister, vi vet hvilke produkter som gir de beste resultatene til ditt formål
  • Vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor, med blant annet ISO-sertifisering, medlemskap i IEH og Grønt Punkt.