DET SKAL VÆRE ENKELT Å VELGE

BÆREKRAFTIG PRODUKTMEDIA HOS IDÉ

Det skal være enkelt å velge produktmedia som kommuniserer din bærekraftsstrategi hos oss på IDÉ,  men er produktmedia egentlig bærekraftig?
Ja, du kan ta veldig mange gode valg rundt bærekaft og produktmedia. Lær mer gjennom linkene under.

 

 

PRODUKTMEDIA I ET BÆREKRAFTIG PERSPEKTIV

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia. Vi vet hvilke produkter som kommuniserer ditt budskap på best mulig måte! IDÉ er totalleverandøren som kan hjelpe deg med alt fra idé, design og konseptutvikling til produksjon, lagerhold og distribusjon. Vårt hovedfokus er alltid budskapet som skal formidles og hva produktene skal kommunisere. Vi er kreative og strukturerte, og sier alltid JA! 

Bærekraft er en viktig del av vår forretningspraksis. Vi respekterer mennesker, samfunn og miljø, er bevisst vårt ansvar og ser potensiale vi har til å bidra til positiv utvikling i leverandørkjeden. Ansvarlig innkjøpspraksis er et av våre viktigste virkemidler i arbeidet for bærekraftig forretningspraksis og vi gleder oss til å snakke med deg om dette. Vi ser frem til å høre fra deg!

VI HJELPER DEG MED PROFILPRODUKTER OG KONSEPTUTVIKLING
IDE@IDEGROUP.NO


KVALITETSPOLICY

Vår strategi og arbeidsmetode forplikter oss til å redusere miljøpåvirkningen og forbedre miljøresultatene. Vi oppfordrer alle våre kunder og leverandører til å gjøre det samme. Les mer

MILJØPOLICY

IDÉ House of Brands jobber for å ha en bærekraftig forretningspraksis med respekt for mennesker, samfunn og miljø. Dette betyr at dagens generasjoner må kunne dekke deres behov uten å ødelegge mulighetene for fremtidige generasjoner.  Les mer

ETIKK

Vi tilpasser innkjøpsrutinene slik at partnerne våre får muligheten til å oppfylle kravene vi stiller for å sikre gode forhold for mennesker, samfunn og miljø. Innkjøpsavdelingen vår jobber aktivt for å skape langsiktige relasjoner med partnere som viser spesiell vilje og evne til å jobbe med en positiv utvikling i forsyningskjeden. Les mer


IDÉ HOUSE OF BRANDS - VI HJELPER DEG MED PROFILERINGSPRODUKTER OG PRODUKTMEDIA

Topp tre grunner til at Produktmedia beholdes og brukes
1. Det er morsomt

Med riktig budskap kan alle profileringsprodukter kommunisere humor. Et enkelt handlenett eller en caps, til og med et krus eller en penn med riktig budskap og trykkmetode kan skape god stemning på kontoret eller hos målgruppen. 

2. Funksjonalitet

Hvorfor er penner og t-skjorter rangert som de mest populære profileringsproduktene? Kanskje fordi at det er produkter folk bruker hver dag? Sekker, bagger og paraplyer er alle basisprodukter vi trenger i hverdagen – med trykk riktig trykk blir det også en verdifull merkevarebygger.

3. Design

Har du noen gang sett noen med en kul lue eller drikkeflaske og tenkt – den må jeg ha! Design har mye å si, dagens sluttbrukere uttrykker seg gjennom hva de har på seg. Treningstøy, reflekser og jakker; treffer du på design syns du i bybildet.