EMPLOYER BRANDING. ANSATTREISEN STARTER MED EN UNDERSKRIFT. FØLG OPP DINE ANSATTE MED EN PRODUKTMEDIA-PLAN.

Ansattreisen starter når en ansatt skriver under kontrakten. Produktmedia hjelper deg med å tydeliggjøre denne prosessen og veien videre ved at den ansatte sitter igjen med noe fysisk som representerer bedriften. Gjennom produktmedia kan du tydeliggjøre interne verdier og starte prosessen med å bygge opp en lojal og fornøyd ansatt. 

 

PREBOARDING

En preboarding prosess handler om å forberede og introdusere nye ansatte til selskapet før deres første dag på jobb. Dette kan være å sende en velkomstpakke, ta mål til uniform, sette den ansatte inn i selskapets kultur, forberede den ansatte på opplæringen som skal skje og gi tilgang til verktøy og ressurser som de vil trenge når de begynner å jobbe.

 

Klikk for produkter

 

ONBOARDING

Målet med onboarding er å gi den nyansatte de nødvendige ressursene, kunnskapen og støtten de trenger for å kunne utføre jobben sin på en effektiv måte. Produktmedia bør være en del av prosessen for å tidlig bygge en relasjon til bedriftens merkevare og logo. Firmabekledning, PC-sekk, jakke - alt med bedriftens logo for å skape følelsen av et fellesskap og tilhørighet til organisasjonen.

 

Klikk for produktforslag

 

BEDRIFTSKULTUR

Produktmedia er et effektivt verktøy for å fremme og styrke bedriftskulturen. Når ansatte bruker profilprodukter skaper det en følelse av fellesskap og samhørighet. Samtidig bygger og styrker produktmedia bedriftens merkevare, da det gir økt synlighet og oppmerksomhet.

 

 

ANSATTGAVER

Julegaver, sommergaver, påskeegget eller jubileumsgaven skal si noe mer enn bare takk for innsatsen. Ved å velge den riktige gaven som kommuniserer bedriftens verdier og ønsker for fremtiden, sitter den ansatte igjen med en økt følelse av takknemlighet, samhørighet og motivasjon.

 

 

HVERDAGSMOTIVASJON

Er effekten av en gave større når mottaker ikke forventer den? Hva med en julekalender for å motivere gjennom hele desember istedenfor en større gave til jul? Salgspremier, spill på kontoret, en ny kaffekopp med gravert navn eller en praktisk og kul sekk til å ha PC'en i på vei til jobb. 

 

 

OFFBOARDING

Avslutt ansattreisen på en profesjonell måte. Alle tidligere arbeidstakere er en potensiell referanse, fremtidig kunde eller ambassadør.

 

Klikk for produktforslag

VIL DU LÆRE MER OM ANSATTREISEN?

Vil du lære med om ansattreisen og hvordan produktmedia kan brukes som en effektiv markedskanal både for å nå nye og eksisterende ansatte? 
 

 

Kontakt en prosjektleder her