Vårt fokus er kvalitet. Hver detalj har sin viktige betydning. Vi legger til grunn all vår kunnskap, lidenskap og energi i plaggene og produktene våre, for å få de til å oppleves på samme måte som favorittsangen vår, vår ynglingsmat eller favorittfilm. Slike ting som vi aldri blir lei av. Det er det vi prøver å oppnå, og vi gjør det med hengivenhet. Vår belønning er din tilfredshet.

Berkeley skjorter på stativ
Hvite Berkeley sko

 

Hva vi tilbyr har et spenn på alt fra italienskspunnet strikkeprodukter i ull og håndlagde, portugisiske skinnsneakers, til uformelle, lettvektige oxfordskjorter og teksnisk yttertøy av høy kvalitet. Hvert produkt eller plagg er designet, utviklet og produsert med samme kompromissløse hengivenhet for kvalitet.

 

Siden vi startet Berkeley i 2005 har vi utviklet plagg av høy kvalitet med lang levetid, i tidløst design, laget for å bli elsket og brukt i lang tid. Nettopp dette danner grunnlaget for bærekraft over tid, og gjenspeiles i alt vi gjør. Engasjement, tillit og respekt for mennesker og planet vår har vært viktig for oss fra dag én. Vi evaluerer og forbedrer våre tiltak og innsats til enhver tid.

Hvit Berkeley skjorte