Nettbutikkløsning for dine profilartikler

IDÉ House of Brands har opprettet og driftet nettbutikker for våre kunder i over 15 år. Nettbutikker og digitale bestillingsløsninger har hatt en eventyrlig vekst de siste årene og vi drifter og vedlikeholder i dag ca. 120 nettbutikker for våre kunder i Norden.

Vi har investert i dataintegrasjon av våre systemer, slik at ordrer i nettbutikkene sendes inn i vårt ERP og CRM system, og videre til våre logistikkpartnere i de ulike landene. Vi operer i dag med en PIM løsning som et sentralt arkiv for produktinformasjon, digital ressurs håndtering og innholdsstyringssystem koblet sammen med Magento, en av de største og mest kjente nettbutikkplattformene i dagens marked og funksjonene det har å by på.

Våre nettbutikker settes opp av vår in-house webmaster på et responsivt rammeverk, som garanterer at butikken kan benyttes like godt på en stasjonær-PC, laptop som på mobiltelefonen. I tillegg har vi over årene utviklet en rekke tilleggsfunksjoner for å imøtekomme våre kunders ulike behov til nettbutikkløsning. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre dagens nettbutikkløsning og har en profesjonell samarbeidspartner i ryggen til de tyngre utviklingsjobbene, om behovet til våre kunder ikke dekkes av vår eksisterende løsning. Skulle det være integrasjoner mot ulike systemer, punchout med eller uten roundtrip, single sign on eller og poeng/reward butikkløsning. Vår løsning har i tillegg en integrasjon mot DIBS, og alle våre butikker kan enkelt ta i bruk kortbetaling med denne integrasjonen.

Vi følger interessert med på trender og teknologi som vokser frem innen e-handel og online betalingsløsninger, og vi tilpasser oss alltid kunden ønsker.

Nettbutikk for dine profilprodukter

Magento logo          Pimcore logo          DIBS logo