Bunnpris


Bunnpris har posisjonert seg som en lavprisaktør med lokale hjerte i dagligvarebransjen. I dagligvarebransjen har de ansatte har behov for komfortable klær som ser bra ut når de jobber i butikken.

Sammen med IDÉ har Bunnpris plukket ut et sortiment arbeidsklær til både til butikkansatte og til de som jobber på kjøkkenet. Hele kolleksjonen er tilgjengelig gjennom en nettbutikk hvor daglig drift og kundeservice styres av IDÉ. 

Bunnpris jobber også mye med synlighet rundt butikkene sine i lokalsamfunnet og bruker i tillegg til uniformering av de ansatte flagg, banner og andre profilartikler for å skape seg en posisjon i markedet. 

En nettbutikk er en enkel måte å få distibuert produkter med logo til små aktører som er spredt over et stort området. Enkelt å bestille og rask levering fra vårt lager.   

"Vi er veldig fornøyd med å ha IDÉ House of Brands som vår samarbeidspartner. De levere til rett tid, responderer kjapt på mailer og andre henvendelser og har alltid gode forslag til løsning på idèer vi kommer med."