REFLEKS - HØSTENS LILLE LIVREDDER

Visste du at refleks er ferskvare?
Reflekser er ferskvare og bør byttes ut oftere enn mange tror. I følge veimyndighetene har refleks en levetid på 3 år, og bør byttes ut tidligere ved for eksempel synlige rifter i refleksen eller ved hyppig vask av tøy med refleks. Det vil si at ved å bruke refleks som er utgått på dato, både gir falsk trygghet og er trafikkfarlig.

REFFLEKS = TRYGGHET

REFLEKSDAGEN 20. OKTOBER 2022

Undersøkelser gjennomført av Trygg Trafikk viser at bare 4 av 10 voksne bruker refleks. De flinkeste er barna, mens verstingene er menn over 30 år. Refleksdagen har blitt arrangert den tredje torsdagen i oktober av Trygg Trafikk siden 2006 med det formål å øke andelen av den norske befolkning som bruker refleks i hverdagen. Vær forberedt på Refleksdagen 2022. Vis at du bryr deg - vi har ingen å miste.

Trygge reflekser får du hos IDÉ House of Brands

TRYGG PARTNER - SIKRE PRODUKTER

IDÉ House of Brands leverer trygge reflekser, med både godkjent refleksfolie, trykk, sammensetning og innmat. Vi har tatt et tydelig standpunkt og leverer utelukkende fullsertifiserte produkter med full sporbarhet. Vår egen Quality Manager på innkjøpsavdelingen har full fokus på testing og etterprøving av produkter og sertifisering. Selv om det er viktig at alle profileringsprodukter er merket riktig, er det kanskje enda viktigere når det gjelder sikkerhetsprodukter.
Vi tar jobben med kvalitetssikring slik at du alltid skal være trygg i din kjøpsprosess med oss.

Det er viktig å skille mellom reflekterende produkter og refleks. Et reflekterende produkt er laget i reflekterende materiale, men ikke nødvendigvis i godkjent materiale etter standard EN-13356 eller EN-1150. Disse produktene kan ikke selges som sikkerhetsprodukter. Selv om man  fint kan bruke disse produktene i markedsføringen sin, er det viktig at du som innkjøper og mottaker av profilproduktet kjenner til dette. På vår nettside er alle produkter som er godkjent beskrevet med riktig standard i produktteksten (EN-13356/EN-1150). De reflekterende produktene har ikke dette i produktteksten. Allerede godkjente produkter er gyldige til 2023, deretter blir disse standardene erstattet av EN-17353.