PÅSKEEGG OG PÅSKEGAVER TIL DINE ANSATTE


Påsken nærmer seg, og vi ser frem til fridager hjemme, på fjellet eller kanskje på reise. Påsken er en fin høytid som lar oss lade batteriene før vår og sommer. Gjør denne tiden ekstra fin for dine ansatte ved å gi dem et påskeegg eller påskegave - det er ikke mye som skal til!

Hvorfor skal du gi de ansatte en oppmerksomhet til påske? Å motta en gave settes alltid pris på, og gir den ansatte følelsen av å bli sett, ivaretatt og satt pris på. Det kan også gi en ekstra motivasjon og boost i en travel arbeidsdag. Vi har stor tro på at å ivareta de ansatte med produktmedia gagner bedriften i form av mer fornøyde ansatte, teamføelelse og motivasjon.

IDÉ House of Brands er Nordens ledende leverandør av produktmedia. Vi har over 35 års erfaring med å finne de riktige gavene som de ansatte setter pris på. Vårt fokus er å kunne tilby et bredt spekter i alle prisklasser. Påskesortimentet består av alt fra rimelige gaver og påskeegg i alle størrelser, til påskegodt og produkter som passer til skituren og hjemme.

Husk at vi hjelper deg med pakking, kort og logistikk!

GLED DINE ANSATTE MED ÅRETS PÅSKEEGG OG PÅSKEGAVER