JULEN 2021 - EN ANNERLEDES JULEHANDEL

I vår bransje er vi vant til å være tidlig ute med julegaver, men smitteverntiltak, container- og frakt problematikk og mangel på råvarer gjør at vi må være enda tidligere ute for julen 2021.

Tomme hyller vil prege årets julehandel ifølge forbrukerøkonomene. Den telefonen barna ønsker seg er ikke på lager før rett etter jul og den jakken kona ønsker seg er utsolgt allerede. Dette kan også være tilfelle når du skal handle gaver til dine ansatte. Koronapandemien har påvirket hverdagen vår forskjellig i alle ledd, og vi ser både at fabrikker sliter i produksjonen og at våre frakt- og logistikk partnere har nye utfordringer. Smittevernhensyn gir lengre køer i havner og transporten mellom landegrensene flyter ikke like godt som før. Dette fører til forsinkelser.

Vi ønsker alle å finne den perfekte gaven og gavekategorier som interiør, elektronikk og kjøkkenartikler er like populære hvert år. «Med den økte etterspørselen vi forventer nå opp mot jul anbefaler vi våre kunder å være tidlig ute» sier innkjøpssjef i IDÉ House of Brands Line Flereng. 

Lokale løsninger

IDÉ er opptatt av å bidra til å øke andelen kortreiste produkter som selges i profilbransjen. Vi har over flere år knyttet tette bånd med små, lokale aktører over hele landet som kan levere kortreiste gaver til dine ansatte der du holder til.  Den store fordelen denne type samarbeid er fleksibiliteten dette gir oss i å tilpasse julegaven etter det budskapet du ønsker å sende til dine ansatte.

"Slapp av, det blir jul i år også"

Videre ønsker også Line å presisere at det blir jul i år også. «Vi har levert julegaver til bedrifter i over 30 år og 2021 skal ikke være noe annerledes. Vi ønsker bare å oppfordre våre kunder til å være litt tidligere ute, slik at alle skal få en pakke under treet fra arbeidsgiver i år også.»

SE VÅRE UTVALGTE JULEGAVER TIL ANSATTE HER