Kjøp Berkeley klær og uniform hos IDÉ House of Brands

WORN BY JON ØIGARDEN

Jon Øigarden med Berkeley klær
Jon Øigarden kledd i merkevaren Berkeley
Berkeley uniform

"JEG LIKER Å SPILLE OUTSIDERE. KARAKTERER DER DU IKKE HELT FORSTÅR HVORDAN DE OPPFØRER SEG" 

Jon Øigarden er en kjent skuespiller som har hatt mange roller innen teater, TV-serier og film. Du har gjerne sett han på Nationaltheatret i ulike karakterer, eller som finansmannen Jeppe i Exit. Selv om rollene hans ofte skiller seg ut, er Jon en jordnær person.  Det var tilfeldig at Øigarden startet karriereren med revy på videregående skole. Dette skulle bli hans lidenskap før han senere utdannet seg ved Statens teaterhøgskole. Deretter fulgte en reise med teaterforestillinger over hele Norge, før komedie og drama på TV. Karrieren tok ham videre til Nationaltheatret i hovedstaden. I dag gjør han alt, både filmer, TV og teater - og han inspireres av å observere andre mennesker. Denne inspirasjonen bruker Jon til å fordype seg i psyken til karakteren han skal portrettere. Noen ganger definerer han karakteren ved å starte utenfra ved å definere hvordan de ser ut, klær og hår. Andre ganger starter han fra innsiden og utvikle seg derfra. 

Det er også interessant å se på hvordan karakteren blir oppfattet av omgivelsene - gjør karateren noe ekstremt eller spesielt? Jon bruker alt dette for å forberede seg til en rolle. I tillegg liker Jon å portrettere "outsidere", altså noen som skiller seg ut eller man ikke forstår hvordan de oppfører seg. "Fordi jeg er en normal person, og det er kjedelig å spille bare en normal person. Bortsett fra hvis scenen i seg selv er ekstrem, som andre verdenskrig eller andre ytterpunkter. Da er det interessant å være den normale karakteren i den ekstreme verdenen. Men når verden rundt karakteren er normal, liker jeg å spille outsideren."

På samme måte som han har viet livet til skuespill, er merkevaren Berkeley viet til å lage klær av høy kvalitet. IDÉ House of Brands er stolt partner med Berkeley Company, og har enerett på salg av merkevaren på B2B-markedet i Norge.

BERKELEY  - DEVOTED TO QUALITY

Berkeley er en merkevare som ble etablert i Sverige i 2005, med motto «Devoted to quality». Merkevaren leverer klassisk håndverk av høyeste kvalitet og nøyaktighet i hvert eneste plagg, til både han og henne. Berkeley fokuserer på å designe tidløse produkter som gir deg en følelse av selvsikkerhet. Klassiske og stilsikre produkter av beste kvalitet får du hos Berkeley.

IDÉ House of Brands er stolt partner med Berkeley Company. Kle opp dine ansatte i uniform og profilklær som holder seg fint over lang tid. Tenk langsiktig og velg produkter som de ansatte føler seg vel og komfortable i.

Visste du at Berkeley også har en Active-kolleksjon? Her finner du treningsklær designet med komfort som en førsteprioritet, for at du skal føle deg bra under treningsøkten. 

 

Ønsker du å se Berkeley sin kolleksjon på et våre showroom i Norden? Kontakt oss her.

 

 

 

 

.

Se vårt Berkeley sortiment her
Grå Berkeley skjorte

KVALITETSPRODUKTER SOM VARER

 

Berkeley kombinerer både klassisk stil med det moderne, urbane og sporty - her finner du både klær til hverdag, trening og finere anledninger. Uansett hva du har på deg skal plaggene gi deg en følelse av høy kvalitet og perfekt passform.

Ved å velge produkter som varer tar du også et bevisst valg med tanke på miljø og bærekraft. Kvalitet gjør at hvert plagg varer lengre, og at dine ansatte opplever produktet som mer eksklusivt.

 

HVORFOR INVESTERE I UNIFORM OG KLÆR TIL DE ANSATTE?
 

  • Det gir et godt førsteinntrykk

Hva de ansatte er kledd i, påvirker hvordan bedriften din blir oppfattet. Sørg for at merkevaren din blir oppfattet slik du ønsker!

  • Effektiv merkevarebygging

Hvem er vel bedre til å markedsføre din bedrift/merkevare enn de som jobber med den?

  • Skaper tillitt

Kunder som møter representanter for din bedrift skal aldri være i tvil  om hvem de ansatte representerer. 


BESTSELGERE FRA BERKELEY    - MED FOKUS PÅ KVALITET OG DESIGN

IDÉ House of Brands er Nordens ledende leverandør av produktmedia og uniform til ansatte. Vi har over 35 års erfaring med å finne de rette produktene som kommuniserer ditt budskap, eksternt og internt i bedriften. Ved å velge kvalitetsprodukter innen uniformering sikrer du at dine ansatte bærer plaggene med stolthet hver dag. Samtidig kan en merkevare som Berkeley gi økt oppfattet verdi for din merkevare. Husk også at kvalitetsprodukter varer lengre - som igjen er positivt for miljøet!

 

Les mer om uniform

"BUY LESS, BUY BETTER"

Berkeley har fra starten hatt en visjon om å lage tidløst design av høy kvalitet, slik at du som velger Berkeley kan bruke plagget lenge. Med miljø og bærekraft i tankene sier de "Buy less, buy better". Dette konseptet går ut på å forbruke mindre gjennom å velge kvalitetsprodukter som varer over tid. Dette viser Berkeley gjennom hvordan de jobber med sine leverandører og partnere. Her fokuserer de på langsiktige og ærlige relasjoner med respekt, tillit og felles verdier. Denne måten å drive business er en stor grunn til at IDÉ House of Brands er svært stolte over partnerskapet med Berkeley Company.

 

 

Alle partnere må overholde Berkeley General Agreement, samt BSCI Code of Conduct. BSCI er et verdensledende initiativ for å forbedre arbeidsforhold i leverandørkjeden. Videre er Berkeley nøye når det kommer til valg av materialer. Dette gjør de for å minimere sitt miljøavtrykk og sikre at de benytter seg av materialer som er bærekraftig og etisk produsert. De sørger for at alle komponeneter er i samsvar med REACH, som sikrer at produktene ikke inneholder skadelige kjemiske stoffer. Berkeley jobber hver dag for å bli bedre der de kan og for en bedre fremtid for alt levende - og en fremtid der de kan bære plaggene med stolthet.