Lue i eget design!

Send oss en forespørsel i dag

Topp 3 grunner til at noen beholder et produkt med logo er at det er morsomt, funksjonelt og har et bra design. Med 3400 frekvensvisninger i løpet av sin levetid, er det ingen tvil om at luer i eget design, capser og andre hodeplagg kan gi deg den effekten du ønsker av produktmedia. Med riktig design og logmerking vil budskapet nå bedre ut og antall frekvensvisninger gå opp.

Vi ønsker å vise deg effekten av hva en kul lue kan gjøre for din merkevare og setter opp design helt uten forpliktelser og ekstra kostnader. 

3400 - ANTALL LOGOVISNINGER

ET PROFILERT HODEPLAGG HAR 

I LØPET AV SIN LEVETID

Blå og hvit lue med IDÉ logo
Lue i eget design
Lue i eget design
Lue i eget design

Produksjon og spesifikasjoner

Luene er laget på en fabrikk i Portugal som er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert. Fabrikken jobber for å ha en såkalt "lukket produksjon", som betyr at overskuddsmateriale ikke går til spille. Alt garn brukes og avfallsmateriale fra tidligere produksjoner brukes i de neste produksjonene. Denne prosessen skal sertifiseres, slik at hele produksjonen med akrylluer er en lukket, mer miljøvennelig prosess.

Luen er laget av garn som er Oeko-Tex® 100 sertifisert. Luene kan leveres fra 50 stk. og har en leveringstid på 6 uker. Du kan velge mellom 96 forskjellige garnfarger og fra 500 stk kan vi farge garnet i din PMS farge. Logomulighetene er mange; brodering, vevd merke eller skinnmerke. Alt tilpasset ditt design og dine ønsker.  

En merkekapp vil kommunisere budskapet ditt tydeligere, enten gjennom tekst på selve merkelappen eller med QR kode for å trekke mottaker inn nettsiden din.  

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag