Verdien av å bli husket

Produktmedia bidrar til at merkevaren blir lagt merke til – og husket. Med riktig bruk av produktmedia, øker sjansen for at kunden velger nettopp deg når kjøpet skal gjøres. Vi vet hvordan! 

Hvorfor velge Produktmedia som kanal?

Produktmedia er alle produkter du kan sette logo eller budskap på, for å kommunisere et budskap, visjon eller varemerke. Vi i IDÉ vet hvordan det bør gjøres.

Enten bedriften har behov for å være synlig på en messe, et arrangement eller kick off med de ansatte, er produktmedia et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet om en merkevare. Både der og da - men også med levetid etter selve arrangementet. Riktige produkter kan bidra til å bygge relasjon med målgruppen, slik at nettopp din bedrift blir husket og valgt når et kjøp skal gjennomføres. 

Hvorfor Produktmedia?

 Det er relasjonsskapende
Det er kreativt
Det har lang levetid
Det er målbart
Det har lav kontaktkostnad
Det er et fysisk produkt
Det er verdiskapende

 

Bilde illustrere en dame som spiser is

Eksperter på Produktmedia

Vi i IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia, og er eksperter på hvilke produkter som bør brukes for å kommunisere ulike budskap i ulike anledninger. Vi er en totalleverandør som kan hjelpe til med alt fra idé, design og konseptutvikling til produksjon, lagerhold og distribusjon. Vårt hovedfokus er alltid på budskapet som skal formidles og hva produktene skal kommunisere. Vi er kreative og strukturerte, og sier alltid JA! 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Ta kontakt med en prosjektleder