Gaveløsninger - skreddersydd for din bedrift

Vi vil alle finne den ideelle gaven for våre ansatte uansett anledning. En gave er din mulighet til å til å motivere de ansatte og takke for innsatsen de gjør gjennom året.

Vi skreddersyr egne løsninger for å forenkle prosessen og begrense tiden du bruker på å finne riktig gave. Vi leverer alt ferdig innpakket, med kort enten til kontoret eller hjem til den ansatte. 

Ikon som viser hvordan en gave er fraktet fra A til Å

Du kan fritt velge om den ansatte skal få velge sin egen gave ut ifra vårt sortiment på 300 gaver, eller om vi sammen skal sette et utvalg som gjenspeiler ditt selskaps verdier. Husk at vi også kan hjelpe deg med anledninger som jubileer, bursdager, bryllup, konkurranser osv.

Ta en titt på noen av de alternativene vi kan tilby deg og dine ansatte, og ta kontakt om noen av løsningene skulle passe bra for din bedrift.

Gavekort

La de ansatte få velge selv. Hver ansatt får en unik innlogging slik at de enkelt kan velge gave ut ifra et bredt sortiment.  Gaveutvalget består av blant annet merkene Snö of Sweden, Spiegelau, Remington, STANLEY og mange flere.

Les mer om våre gavekort her


Egendesignet gaveprogram

Dere velger gavene, vi skreddersyr en webløsning! Her står du fritt til å velge ifra vårt sortiment på 300 gaver, vi setter det hele sammen i en digital løsning med design etter deres ønske. 


Jubileum, bursdag og bryllup

Styrk den interne identiteten ved å markere de større anledningene internt. Om det er bedriften som fyller år, en ansatt som gifter seg, fyller rundt tall eller får barn, settes det pris på en oppmerksomhet. Vi kan sammen sette opp et fast utvalg som du kan plukke fra, eller vi kan tilby gavekort.


En motiverende gave for god innsats

Gode resultater bør belønnes! Har noen utmerket seg spesielt den siste måneden eller har dere en salgskonkurranse? En gjennomtenkt påskjønnelse gjør det ekstra attraktivt å stå på videre og strekke seg litt ekstra neste gang.  

Vinga gave og gavekort