Håndklær i rosa og brunt

SKATTEFRIE GAVER

Skal du eller din bedrift kjøpe gaver til de ansatte, men er usikker på skattereglene? I utgangspunktet er gaver til ansatte skattepliktige, men det finnes unntak som jubileum og oppmerksomhetsgaver. Det vil si at blant annet julegaver, sommergaver og påskegaver er skattefrie ved siden av bryllupsgaver, ansatte som går av med pensjon og interne jubileum.

Les mer om skattefrie firmagaver her

Mørkeblått sengesett i sateng

FIRMAGAVER

Hos IDÉ House of Brands har vi vår styrke i å finne de riktige gavene. Vi tilpasser gaver etter behov, sesong og budsjett, og gjør vårt ytterste for å tilfredsstille både våre kunder og ikke minst deres mottagere.

Mange bedrifter er flinke til å gi julegave, påskegave og sommergave til ansatte. Men hva med å overraske med en gave når personen minst venter det? Det kan glede mer enn du tror.  

Gå til alle firmagaver
Bukett blomster i glassvase
Tent lyslykt med bøker i bakgrunnen

TIPS TIL FIRMAGAVER SOM TREFFER

  •  Gjenspeil bedriftens verdier. En gave som er gjennomtenkt og som bygger på bedriftens verdier og mål er alltid det beste utgangspunktet. Har bedriften en grønn profil bør gaven gjenspeile dette. Ønsker dere å kommunisere noe helt spesifikt til mottaker så bør gaven gjenspeile hva du ønsker å si.

  • Tenk på bruksverdien. Det er ikke pengeverdien som definerer om gaven er vellykket. Undersøkelser viser at det er bruksverdien av produktet samt designet som i stor grad avgjør om mottaker blir fornøyd med gaven.
     
  • La de ansatte velge gaven. Å velge en gave som treffer alle er vanskelig. Lag en en webløsning hvor det ligger 5-6 forhåndeutvalgte gaver som gjenspeiler ditt budskap og la den ansatte får velge selv.