iwear ullgenser, ullundertøy og dunjakke

iwear B2B on stock

iwear B2B sportswear er IDÉ House of Brands sin egen sports- og fritidskolleksjon. Kolleksjonen består av teknisk bekledning for ski og løp, samt fritidsbekledning og tilbehør som sekker, pannebånd og luer. Vi har en lagerført kolleksjon med kvalitetsprodukter som vi kan levere raskt, med eller uten din logo. Denne kolleksjonen består av tekniske t-skjorter og tights, treningsdresser i forskjellige kvaliteter, fleece og andre plagg som kan brukes som et lag 2 samt ytterjakker. På alle våre showrom kan du se og prøve alle iwear produktene og våre selgere vil kunne komme med gode forslag til hvordan produktene kan logomerkes. iwear designes, produseres og selges til bedriftsmarkedet, uten fordyrende mellomledd, slik at du som kunde skal få høy kvalitet til en gunstig pris. Innovasjon og kvalitet skal prioriteres, og valuta for pengene er høyt prioritert. Satsing på design skal gi produktet et konkurransefortrinn i form av økt funksjonalitet, kostnadsbesparelser og produktdifferensiering.
 

iwear ullgenser og dunjakke
iwear dunjakke
iwear treningsklær
iwear ullgenser
iwear skalljakke
iwear ullundertøy
iwear banner

iwear SMU "special makeup"

I 2019 utvidet vi kolleksjonen og vi kan nå også tilby en SMU- Special Make Up kolleksjon hvor du har muligheten til å få en helt egen sports- og fritids kolleksjon designet i dine farger og med din logo og budskap.

Kolleksjonen produseres i Kina hvor leveringstiden ved produksjon normalt er lang. For å gjøre denne prosessen enklere for våre kunder har vi på forhånd valg tekstilkvalitetene som brukes i hvert plagg. På denne måten kan du være sikker på at du får plagg i god kvalitet som er utviklet i samarbeid mellom fabrikken og vår Product- and Quality Manager samt at vi forkorter leveringstiden.

Alle kvalitetene som er valgt er testet og godkjent av vår kvalitetsansvarlig. De fleste er godkjent etter Økotex standard 100, som setter strenge krav til grenseverdier for restinnhold av kjemikalier i produktene. Vi besøker jevnlig fabrikkene som benyttes og sjekker deres BSCI rapporter nøye for å forsikre oss at menneskerettigheter er ivaretatt i leverandørkjeden.

iwear skalljakker 
iwear t-skjorter