Jernia


Da Jernia kom til oss i 2019 med forespørsel om vi kunne hjelpe dem med nye uniformer var vi ikke i tvil om at svaret var JA!

Jernia hadde to krav;

1. De ønsket fokus på bærekraft i tekstilene
2. Det var behov for både store hovedproduksjoner, samt raske suppleringer uten å måtte lagerføre store antall. Logistikk og distribusjon var viktig for prosjektet. 

Sammen med Jernia har vi satt opp en helt unik løsning. Et «mix and match konsept» med en skreddersydd produksjon og logistikkløsning.
Hovedproduksjonen foregår på vår fabrikk i Bangladesh, mens mindre, supplerende produksjoner gjøres fra vår fabrikk i Tyrkia. Er det behov for enda raskere levering gjør vi det lokalt på vårt trykkeri i Norge. Det unike med denne løsningen er at alle klærne fortsatt er helt like, og du kan ikke skille på produkter som kommer fra Bangladesh, Tyrkia eller Norge. På denne måten holder vi kostnadene ned og vi kan levere raskt ved hjelp av lokale trykkerier. 

Jernia uniform
Jernia uniform

 

«Det er utrolig godt å jobbe med folk som er så opptatt av kvalitet og service. Har man et spørsmål eller lignende får man alltid god hjelp og en god løsning! IDÉ House of Brands som er samarbeidspartner, er en fryd å jobbe med!»

Mikkel Foss, marketingwizard – Social media manager, eksterne samarbeid, og prioriterte prosjekter i Jernia.

Jernia uniform
Jernia uniform
Jernia uniform