Er du vår nye Frontend utvikler / designer Oslo/Drøbak?

 

Vi søker Frontend utvikler / designer

Har du lyst til å være med på å utvikle framtidens nettbutikker og web løsninger? Vår nye Frontend utvikler / designer får en sentral rolle i å utvikle og iverksette digitale løsninger som skaper verdi for kunden og selskapet. Du blir en viktig ressurs for at selskapet skal nå sine vekstambisjoner. I tillegg ligger drift, vedlikehold og utvikling av selskapets IT-systemer som en viktig del av stillingen.

 

Vi søker en handlekraftig og allsidig Frontend utvikler / designer med god gjennomføringsevne. Gjennom en sterk interesse for teknologi og digitale plattformer har du et fortrinn i å se hvilke muligheter og forbedringer som finnes - som du evner å koble til forretningsmessige mål. Du jobber systematisk, målrettet med prosjekter, prosessforbedringer og løsningsalternativer, og ser alle oppgavers betydning i et helhetsperspektiv sammen med et godt design. Du er analytisk og problemløsende, og fremstår som en rollemodell for endring.

 

Stillingen rapporterer til IT-team leder / prosjektleder       

Vi tilbyr:

Jobb i et ekspansivt firma med konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø i trivelige lokaler med gode utviklingsmuligheter.

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson:

Nina Lauritzen tlf. 918 79 493 mail: nina.lauritzen@idegroup.no 

Hovedoppgaver vil være:

Sette seg inn i eksisterende systemer hos IDÉ House of Brands og hjelpe oss å drifte, supportere og videreutvikle disse.

Hjelpe med å lansere nettbutikker for våre kunder

Ved å bli kjent med konfigurasjonsinnstillinger i vår nettbutikkløsning, og kunne bistå vårt personell med å konfigurere nettbutikker tilpasset hver enkelt kunde. Ha kunnskap om CSS og HTML slik at du kan endre nettbutikkens design rammeverk og transaksjons-eposter i tråd med kundens profil. Eksport og import av data. Generell god datakunnskap.

Hjelpe oss med å få leverandørdata inn i vår produktdatabase.

Korrekturlesning av XML/CSV filer, poengtere strukturelle feil og datakvalitetsmessige mangler. Rydde og holde i vårt PIM system som inneholder alle leverandørvarer og våre egne nettbutikkvarer. Du får administrator rettigheter og hjelper med tilgangsnivåer og roller i vårt PIM.

Du blir en del av vår in-house support team på ERP, CRM, hjemmesider og nettbutikker, og hjelper med å besvare og løse ulike support henvendelser.

Personlige egenskaper:

 • Åpen, tydelig og høflig kommunikasjonsform
 • Utadvendt og god til å skape relasjoner og samarbeid; du er entusiastisk og smilende
 • Høy grad av serviceinnstilling
 • Endringsvillig og fleksibel
 • Løsningsorientert og nytenkende
 • Strukturert og nøyaktig
 • Trives med å jobbe selvstendig og i team
 • Høy arbeidsmoral
 • Lagspiller
 • Like å ha flere prosjekter gående samtidig uten å la deg stresse

Ønskede kvalifikasjoner:

 • - CSS

  - HTML

  - Javascript er et pluss

  - God i Excel

  - Import / Export av CSV

  - XML

  Kunnskap om programvaren vi benytter er et pluss:

  - Magento2

  - Pimcore

  - MS365 Finance & Operations

OM IDÉ HOUSE OF BRANDS

IDÉ House of Brands AS er en av Nordens ledende totalleverandør innen Produktmedia. Vi har mer enn 35 års fartstid i bransjen, og vårt produktspekter er nærmest ubegrenset. Vi har hovedkontor i Drøbak og salgskontor i Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Lillehammer og Ålesund. I tillegg dekker vi Norden og Europa gjennom IDÉ-kontorer i Sverige, Danmark, Finland og Island. Vi er i dag 170 ansatte og omsetter årlig for 500 millioner kroner.

IDÉ House of Brands jobber for å ha en bærekraftig forretningspraksis, som respekterer mennesker, samfunn og miljø. IDÉ House of Brands anser ansvarlig innkjøpspraksis som et av våre viktigste virkemidler i arbeidet for bærekraftig forretningspraksis. Vi skal tilpasse egen innkjøpspraksis slik at vi styrker, og ikke undergraver, våre partneres mulighet til å levere på kravene vi stiller for å sikre gode forhold for mennesker, samfunn og miljø. Vi tilstreber langvarige leverandørforhold med partnere som viser særlig vilje- og evne til å jobbe med positiv utvikling i leverandørkjeden.

Kontaktperson Drøbak

Nina Lauritzen tlf. 918 79 493 mail: nina.lauritzen@idegroup.no 

Kontaktperson Stavanger:

Atle Haugen tlf. 416 38 999, mail: atle.haugen@idegroup.no 

Kontaktperson Bergen

Wenche Thoresen tlf. 977 78 251, mail: wenche.thoresen@idegroup.no

Kontaktperson Oslo

Martine Kvifte tlf. 488 44 212, mail: martine@idegroup.no

Ser fram til å høre fra deg!