Hvordan velge miljøvennlige profilartikler

1. Velg miljømerkede produkter 
Velg for eksempel en miljøvennlig penn, laget av nedbrytbart materiale som denne pennen fra senator som kommer i 10 ulike farger.
2. Velg kvalitet
Velger du f.eks. en paraply i god kvalitet, vil produktet ha lang levetid og sjansen for bruk og kast minsker.
3. Logoplassering og størrelse
Tenk på hvor du plasserer logoen din, og hvilken størrelse du ønsker denne i. Er det for eksempel en musematte så vil ikke logostørrelsen ha så mye å si for bruken av produktet. Men på et hverdagsprodukt som du ønsker at mottaker skal bruke mye, kan det være lurt å heller velge en mer diskre størrelse på logo – slik at produktet faktisk blir brukt av mottaker og du samtidig får flere eksponeringer.
4. Vær ute i god tid!
Jo tidligere du bestiller dine produkter – jo bedre, spesielt når produktet du ønsker produseres på en av våre fabrikker i f.eks. Asia. Har du god tid kan vi sende produktet på en mer miljøvennlig måte som båt, istedenfor fly.
5. Mindre bruk av plast
Når du handler produkter av oss så kan du være med å bestemme hvordan det skal pakkes. Trenger alle notatbøkene egne plastlommer rundt seg? Eller t-skjortene dine? Vi foreslår alltid en miljøvennlig metode, slik at det ikke brukes unødvendig plast.