HOUSE OF BRANDS GAVEKORT

En verdsatt og bærekraftig gave

Med ett bredt sortiment fra flere forskjellige merkevarer vil dine ansatte garantert finne en gave de liker fra House of Brands Gavekort. 

Vi har gaver i flere forskjellige kategorier, fra kjøkken til familie, tur og fritid, velvære og interiør. Vårt mål er at alle ansatte på tvers av organisasjonen skal bli fornøyde og få noe de ønsker seg, ved å tilby et utvalg til alle aldre, kjønn og interesser.

Sørg for at budskapet bak gaven kommer godt frem gjennom et egendesignet kort og nettside. Dette gjør vi fra lave antall.
Kontakt oss så forteller vi deg mer!

IDÉ støtter SOS-Barnebyer
For hvert gavekort du bestiller donerer IDÉ House of Brands 10 kr til SOS-barnebyer. Bli med å bidra til SOS-Barnebyers viktige arbeid i tillegg til at du gleder dine ansatte.

SOS-barnebyer logo

Vi støtter SOS-barnebyer. Sammen kan vi sørge for at ingen barn vokser opp alene, men at de i stedet vokser opp med nære relasjoner slik at de kan bli den beste utgaven av seg selv.
Ønsker du å lese mer om SOS-barnebyer, besøk sos-barnebyer.no

 

HVORFOR VELGE GAVEKORT SOM JULEGAVE?

Brett sortiment 

Vi samarbeider med  flere ulike varemerker, for at gavekortene skal inneholde et så bredt sortiment som mulig i de ulike varekategoriene. Eksempel på merkevarer er Rituals, Samsonite, Lexington, Georg Jensen og Kay Bojesen. Sortimentet fylles på og oppdateres løpende etter sesong.

Logg gjerne inn med testkode for å se tilgjengelige sortiment.
 

House of Brands Gavekort

Fleksible løsninger

Våre gavekort kan trykkes og leveres med egen logo og hilsen på innsiden av gavekortet. Dette inngår i prisen ved kjøp av minimum 50 stk. Send gjerne ditt ønskede design, og husk at vi også kan hjelpe deg med designtjenester.

Ved kjøp av minst 50 stk gavekort får du også muligheten til å få spesialdesignet innloggingsside med logo og hilsen til dine ansatte. Her kan du også få med en videohilsen for å gjøre gaven ekstra personlig.

Kundservice og support

Vi er her for deg under hele prosessen når du skal velge gavekort og løsning for dine ansatte. IDÉ guider deg gjennom muligheter for personifisering av gavekortet, samt hvilken type distribusjon som passer deg best.

Dersom mottakeren av gavekortet har spørsmål, finnes det kontaktinfo til kundeservice på innloggingssiden. Kundeservicetjenesten er bemannet av de som sender ut gaven og kan svare på spørsmål om ønskelig.

House of Brands Gavekort 240 kr

PRIS: 240 KR
FRAKT: 99 KR/KORT

FRAKTEN ER KLIMASMART

SE SORTIMENT PÅ GAVEKORT
KODE: HOB-240

Kjøp Gavekort 240 kr

House of Brands Gavekort 400

PRIS: 400 KR
FRAKT: 99 KR/KORT

FRAKTEN ER KLIMASMART

SE SORTIMENT PÅ GAVEKORT
KODE: HOB-400

Kjøp Gavekort 400 kr

House of Brands Gavekort 600

PRIS: 600 KR
FRAKT: 99 KR/KORT

FRAKTEN ER KLIMASMART

SE SORTIMENT PÅ GAVEKORT
KODE: HOB-600

Kjøp Gavekort 600 kr

House of Brands Gavekort 800

PRIS: 800 KR
FRAKT: 99 KR/KORT

FRAKTEN ER KLIMASMART

SE SORTIMENT PÅ GAVEKORT
KODE: HOB-800

Kjøp Gavekort 800 kr

TENK PÅ DETTE VED KJØP AV GAVEKORT TIL DE ANSATTE

Hvor mange?

Dersom du bestiller mer enn 50 gavekort inngår eget desgn og hilsen i prisen på kortet. I tillegg kan du få en egen hilsen på innloggingssiden.

Budsjett?

Våre gavekort finnes i fire ulike prisklasser: 240, 400, 600 og 800 kr. Gavekort til ethvert budsjett!

Levering og frakt?

Det tilkommer en fraktkostnad på 99,- pr havekort. Frakten er klimasmart, og er kostnaden for å sende fra lager og til hver ansatt.

Eget design?

Eget design på gavekortet er mulig ve bestilling av flere enn 50 stk. Send oss gjerne ønsket design, og vi kan også hjelpe med designtjenester. Standarddesign og bilder inngår om ønskelig.

Spørsmål?

Har du spørsmål om gavekort? Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

Fram- och baksida på ett gåvokort som är beige

GJØR DET PERSONLIG!

EGET DESIGN PÅ KORT OG WEB

Sett bedriftens preg på kortet og gavekortsiden gjennom å legge til en personlig hilsen. På gavekortsiden kan du også legge til video, noe som verdsettes av de ansatte!

House of Brands Gavekort

 

Iphone som viser SMS

GAVEKORT PÅ SMS

Vi kan sende ut gavekort pr SMS direkte til hver mottaker. Det eneste vi behøver er en excelliste med navn og mobilnummer.

iPad som viser PDF gavekort

GAVEKORT PÅ E-POST

Dersom du foretrekker at vi sender ut en personlig e-post til mottakeren med gavekortet, så fikser vi det!

Fysisk gavekort med eget design

FYSISK GAVEKORT

Fysiske gavekort er de mest tradisjonelle. Det er hyggelig å personlig overrekke en gave til de ansatte og takke for innsatsen gjennom året. Vi kan også hjelpe til med å sende gavekortene hjem om det er ønskelig.

Logo for merkevarer

NOE FOR ALLE

UTVALGTE MERKEVARER

Våre gavekort tilbyr et bredt sortiment for at alle ska finne noe de trenger eller ønsker seg. Merkevarene tilbyr et bredt spekter av gaver, både praktiske produkter, designklassikere, smykker og hverdagsluksus.

Du kan logge inn på respektive gavejort for å se hvilket sortiment de inneholder. Sortimentet oppdateres løpende etter sesong og lagerstatus. Bruk linken under sammen med respektive testkoder: HOB-240, HOB-400, HOB-600 eller HOB-800.houseofbrandsgiftcard.com