Kick-off og eventer

Ett Kick-off markerer starten på noe nytt. Uansett om det gjelder en endring i organisasjonen, et nytt år eller motivasjon for de ansatte, vil et kick-off være perfekt for å motivere og inspirere.

Kick-off er ikke bare en utmerket mulighet til å kommunisere bedriftens identitet ovenfor de ansatte, men også for å gi de en "boost". IDÉ House of Brands leverer det du trenger for å arrangere en vellykket kick-off med den "røde tråden". Klær, bannere, beachflag, ballonger og servietter, trykksaker og handlenett, alt designet etter deres profil.

Vi har utvalget og sammen kommer vi frem til den beste løsningen for dere. Ingen utfordring er for stor eller IDÉ for vanskelig!


En god huskeliste

Før du starter planlegging og gjennomføring, er det lurt å tenke på følgende:

 1. Klær
  Like klær gir økt samhørighetsfølelse og bygger opp under selskapets identitet. Det finnes mange muligheter og du kommer langt med enkle løsninger som nøkkelbånd eller hettegenser/t-skjorte. Du kan sette sammen en hel kolleksjon av klær, plagg som senere kan brukes i arbeidshverdagen.
   
 2. Profilering
  Beachflagg, messe/pressevegger, bannere og andre expomateriell vil få frem selskapets profil og budskap på en god og tydelig måte.
   
 3. Skrivesaker
  Husk den faglige biten. Det er lurt å ha en notatbok, penn og annet passende skrivemateriell. Dette kan enkelt profileres med bedriftens logo og annet budskap.
   
 4. Giveaways
  Hvorfor ikke gi de ansatte profilerte smågaver? En drikkeflaske med det perfekte budskap, sukkertøy/energibar og andre relevante giveaways. Dette er produkter mange bedrifter bruker uansett og som vil få en enda bedre effekt ved å lages i bedriftens eget design.

Relevante produktkategorier

Messeutstyr
Tekstiler
Profilartikler