Digitale arrangement

Vi lever i en tid hvor endringer skjer raskt, og vi må omstille oss i mye større grad enn før. Møtevirksomhet, arrangementer og eventer har i nyere tid fått innpass i den digitale verdenen. Dette er vi i IDÉ innforstått med, og har derfor skodd oss for fremtiden - vi er klare for å hjelpe nettopp deg og din bedrift med planleggingen av ditt digitale arrangement!

Salgskonkurranser, julebord, sommerfest og teambuilding er bare noen av arrangementene og eventene som kan erstatte det fysiske alternativet med en digital løsning. Det handler bare om å tenke nytt. Vi kan skreddersy et fellesopplegg for deg og dine ansatte, som "samler" dine ansatte der de er. Eksempelvis kan vi på avtalt dag sende de ansatte en pakke eller en matkasse hjem til seg, hvor de enten kan ta del i et felles matlagingskurs ledet av profesjonelle kokker, eller få tilsendt godsaker til et rolig og tradisjonelt digitalt julebord. Alt selvsagt helt tilpasset ditt budsjett.


An image that illustrates a lady sitting at a Teams meeting
Picture illustrates a man coding on a computer

"Beat the Hacker" - teambuilding online

 

Et av våre mest populære alternativer når det skal være fokus på lek, moro og teambuilding, er "Beat the Hacker". Dette er et digitalt spill med en rekke ulike utfordringer.

Bedriften deles inn i små lag som sitter sammen enten fysisk eller digitalt, og løser oppgaver sammen. Etterpå møtes alle digitalt til en felles seanse med premiering og hygge. På dagen leverer vi en ferdig snackspakke tilpasset ditt budsjett, slik at du får akkurat de rammene du ønsker deg.

Priseksempel på spill inkludert medium snackpakke:  499,- eks mva pr person.