Vin som gave

Hvorvidt vi har verdens beste vin eller ikke i vårt sortiment får vi nok aldri svar på. Det vi vet er at våre ansatte og våre kunder setter stor pris på den vinen vi har valg og det er det viktigste for oss.

Bodegas Santalba
IDÉ House of Brands har samarbeidet med Bodegas Santalba siden tidlig på 2000-tallet og har gjennom de siste årene bygget opp et meget godt samarbeid med vingården. Gården ligger ca. 10 minutter fra Haro, som er selve hovedstaden i Rioja i Spania.

Bodegas Santalba er en familiedrevet gård, som i dag drives av Roberto, 3.generasjons vinmaker, og en mann med stor lidenskap for faget. Roberto’s visjon er «god vin til folket» – i et globalt perspektiv. Han eksporterer til Kina, USA og en rekke land i Europa, og er ofte mer opptatt av bredden enn volumet av hva han selger.

Gården er unik i sitt hjemmemarked da de har valgt å satse på kvalitet fremfor kvantitet. Dette gjør at produksjonen deres i dag kun produserer en brøkdel av hva de store vinhusene produserer, men kvaliteten er så uendelig mye bedre. Når du åpner en av gårdens mest karakteristiske flasker, der druene kommer fra 200 år gamle vinranker, da tar vinen deg med på en reise du sent vil glemme.

Hvordan kjøpe vin hos IDÉ House of Brands
IDÉ House of Brands importerer og selger rundt 20.000 flasker med vin i året og har alltid en rekke ulike typer viner på lager i Norge.

Om du ønsker en lett og leken rosé til varme sommerdager, eller en tung og avansert rødvin som kan sette selv den beste kjenner på prøve så kan vi hjelpe deg. Alle våre viner kan leveres profilert med egen etikett, direkte logotrykk på flasken eller, på forespørsel, nummerert private label produksjon rett fra garden. Det er stort sett bare fantasien som setter stopper. De siste årene har en av vare mest populære gaver vært matkasser kombinert med vin.

Takk for at du tok kontakt med oss