Uniform og arbeidsklær til alle bransjer

Uniform og arbeidsklær gir de ansatte både motivasjon og en fellesskapsfølelse, samtidig som det bidrar til økt synlighet. Vi skaper kreative og moderne kolleksjoner samtidig som vi er opptatt av kvalitet og bærekraft. Fleksible løsninger og høy kvalitet er i fokus både når det gjelder logistikkløsninger og kundeservice.

Uniform

Enkel uniform - passer de fleste bransjer

Ved lett uniformering mener vi arbeidsklær som hovedsakelig leveres fra lager. Dette kan være en løsning som passer de fleste bedrifter, men åpner spesielt opp for at også små og mellomstore bedrifter enkelt kan bistå de ansatte med arbeidsklær. Alt fra restauranter, eiendomsmeglere, banker, kontor, butikk, lager, håndverkere og andre serviceyrker. Fordelen ved å ta produkter fra lager er at vi kan levere raskt og at du ikke må forplikte deg til stort antall. Dette gir deg både fleksibilitet og det innebærer lav risiko. Vi har mange samarbeidspartnere og kan levere uniform og annet utstyr til alle bransjer, fra robust workwear til pene dresser. Selv om vi setter sammen en kolleksjon fra lager kan vi sette sammen kombinasjoner av plagg og farger slik at helheten føles unik. Det er også mulig å gjøre enkle tilpasninger på plaggene som for eksempel å bytte ut fargen på knappene i skjorten i tillegg til å brodere eller trykke på logo. Med små grep blir plagget mer unikt og støtter oppunder selskapets profil.

Tilpasset uniformering - det beste fra to verdener

Med «tilpasset» uniform mener vi en kombinasjon av lagervarer og spesialproduserte arbeidsklær med tilbehør i eget design og farge. Her sitter bedriften igjen med unike produkter uten å gjøre en for stor investering. Leveringstiden på lagervarene er kort samtidig som variasjonsmulighetene på de spesialproduserte varene er store. Vi bistår med design og ideer basert på din profil og hva dere ønsker å formidle gjennom arbeidstøyet/uniformen. Ved all uniformering, om den er fra lager eller om den er spesialprodusert, kan vi hjelpe deg med gode ideer ut ifra ditt budsjett.
 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat rundt hva som skal til for å realisere dine tanker og ideer
 

Spesialprodusert Uniform


Velger du å spesialprodusere uniformeringen din har du et hav av muligheter. Om du allerede har en kolleksjon eller ønsker å lage en kolleksjon har vi prosjektledere som er eksperter på området og kan være med på alt fra idémyldring til måltaking av de ansatte.
For eksisterende kolleksjoner kan vi sammen med deg se på hvilke muligheter du har, om det er på materialer, snitt, design, tilbehør eller pris. Ønsker du å sette sammen en helt ny kolleksjon kan vi assistere deg gjennom hele prosessen. Fra IDÉ-stadiet til uniformen sitter på de ansatte. Sammen ser vi på design og ideer basert på din profil og hva du ønsker å formidle gjennom arbeidstøyet/uniformen. Vi setter opp et unikt design som er tilpasset din kommunikasjon, noe som vil forsterke budskapet i markedsføringen din.
Å spesialprodusere krever et visst minimumsantall, men prisen per plagg blir ofte lavere enn ved kjøp av lagervarer. Dette vil variere fra produkt til produkt. Den store fordelen er at vi har muligheten til å tilpasse produktene til bruker og ikke minst bruken.
 

 

 

Arbeidsklær


Vi leverer arbeidsklær i alle prisklasser med de riktige sertifiseringene. Vi vet at riktige arbeidsklær er avgjørende i en hverdag hvor man skal tåle påkjenninger fra tungt fysisk arbeid. Riktig materiale kombinert med god funksjon er essensielt for at jobben skal bli gjort. Vi har derfor valgt å utelukkende jobbe med de beste i bransjen som tar dette på alvor. Vi kan levere hele antrekket, fra undertøy til ytterjakken. Sommer og vinterkolleksjon. Som en totalleverandør innen profilprodukter kan vi også levere sekker, bagger, termos og matboksen slik at de ansatte får med seg det lille ekstra når de skal ut på jobber.

Klikk her for å se noe av det vi kan tilby.

 

 

Logistikk


Avhengig av hvor mange ansatte dere er så vil logistikken for hvordan arbeidstøyet/uniformen deles ut og suppleres variere. Sammen ser vi på hvordan vi finner den beste løsningen for deres behov og dine ansatt. Erfaringen vår viser at for de større bedriftene med avdelingen spredd over hele landet kan en nettbutikk være et godt alternativ. Da har vi et dedikert team som drifter nettbutikken samt har all kommunikasjonen med lageret slik at dine avdelinger mottar sine ordre til riktig tid. Når det er på tide å supplere tar vi kontakt med deg og ser sammen på de antallene som passer. Et annet alternativ kan være mindre utsendelser til alle kontorene deres. Her tilpasser vi oss dere, dette er vi gode på!

 

lager og logistikk

Uniform til henne

Skjorte dame
Ullkåpe dame
Blazer dame

uniform til han

Blazer herre
Konfeksjon herre
Vest herre