Velkommen til idé house of brands

Simon&Simon + IDÉ = sant

Pressemelding

Stockholm 12. juni 2020.

Simon & Simon / Imoimo AB signerte i dag en avtale om overtagelse etter et tett samarbeid med IDÉ House of Brands. Dette betyr at IDÉ House of Brands vil, med umiddelbar virkning, overta ansvar for pågående og fremtidige prosjekter. Bestillinger som allerede er effektuert vil bli levert og fakturert fra Simon & Simon/Imoimo AB.

Vi har valgt IDÉ House of Brands med overbevisning om at deres store organisasjon og ressurser, kombinert med deres lokale tilstedeværelse og erfarne, serviceorienterte medarbeidere, vil kunne gi våre kunder et fortsatt høyt servicenivå og engasjement. IDÉ har også ressurser og mange års erfaring innen nettbutikk/lager/logistikkløsninger, samt en tilstedeværelse i hele Norden som vil gi spennende muligheter for noen av våre kunder.

 

Jeg avslutter med en stor og ydmyk «takk for tilliten» og alle de morsomme oppdragene opp gjennom årene.

 

Simon Olsson, VD

Simon & Simon/Imoimo AB

Velkommen!

Det er med stor glede og forventning vi i dag har signert den nevnte avtalen, og dermed er det stor glede å ønske Simon & Simon sine kunder hjertelig velkommen til IDÉ House of Brands.

Kort om IDÉ House of Brands:

IDÉ er en nordisk gruppe som ble stiftet i 1987 i Norge. Vi holder for tiden til i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Island. I Sverige har vi kontorer i Stockholm, Gøteborg og Lund. Omsetningen for konsernet i 2019 var om lag 500 millioner svenske kroner. IDÉ er ISO-sertifisert for kvalitet og miljø (9001: 2015/14001: 2015) og medlem av Ethical Trade (www.etiskhandel.no)

Med et sterkt fokus på bærekraft, hjelper vi våre kunder med å finne effektive produktmedier.Vi ser frem til å fortsette det gode arbeidet til Simon og hans kolleger og forhåpentligvis kunne legge til våre erfaringer og ressurser.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte meg.

Anders Ekvall, VD

IDÉ House of Brands, Sverige

anders.ekvall@idegroup.se

Telefon direkte: +46 708 10 76 10

Takk for at du tok kontakt med oss