Ny hjemmeside med produktdatabase

Velkommen til vår nye hjemmeside og produktdatabase.
Nå kan du som besøkende foreta bestillinger av profilprodukter i tillegg til å foreta forespørsler som tidligere.
Du har nå også muligheten til å lese mer publisert innhold om de sakene som opptar oss. Vi har utviklet denne nettsiden i et PIM system, som gjør det enklere for oss å opprette innhold, samt enklere å samle inn og vedlikeholde produktinformasjon.

Siden er bygget på responsive designprinsipper som gjør den like godt egnet for å benyttes på mobiltelefon og nettbrett, som på laptop og arbeidsstasjoner. Det finnes nå muligheter for å velge blant trykkmetoder som vi mener passer til produktene vi har i databasen og laste opp trykkfiler direkte i bestillingen. For å kvalitetssikre bestillingene, vil en av våre erfarne medarbeidere se over og sende deg et tilbud og en digital trykk-korrektur som vi ber deg bekrefte før bestillingen blir bindende for begge parter.

Vi har med vår nye hjemmeside lagt grunnlaget for vår nye digitale satsning som bygger på omnikanal prinsipper for produktinformasjon.
Dette vil forenkle jobben vår som innholdsleverandør av produktmedia å formidle de produkter som kan være en sterk inntrykksformidler i din bedrift eller organisasjons markedsmix. Vi håper at det også hjelper deg som besøkende å finne fram til det neste produktet som skal hjelpe deg og din bedrifts synlighet eller at du finner den rette gaven til de ansatte.

Du kan oså enkelt sortere våre produktkategorier i farger, slik at du presenteres for de produktene som finnes i din bedrifts profilfarger. Husk at vi er her for å hjelpe deg, og er du ute etter noe mer enn bare produkter merket med din logo eller slagord, så ta kontakt med oss så vi kan sammen sy sammen et større konsept, og legge en strategi for din varemerkebygging og profilering.

Det er begrenset hvor mange produkter vi klarer å presentere i vår produktdatabase, så hvis du er ute etter noe helt spesielt så ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring med spesialproduksjoner og innehar stor kompetanse om produksjoner i inn- og utland.

Ny hjemmeside lansert 01.03.2018 på en ny, moderne og skreddersydd plattform.