Motivasjon 2021- Startkit

La oss starte 2021 på en god måte - motiver de ansatte med et startkit!

Send oss en mail: ide@ide.no

Motivasjon 2021- Startkit

Motiver de ansatte ved å sette sammen et startkit som symboliserer det dere ønsker å satse på fremover.

Under finner du produkter som gjør hverdagen mer praktisk, alle produktene valgt spesielt med tanke på kvalitet, design og en bærekraftig utvikling. Se vår oversikt over Bærekraftige materialer her.

Finner du ikke produktet du ønsker her så ta kontakt, vi setter sammen en pakke på forespørsel. Tlf: 23 31 01 80 eller ide@ide.no


Notatbøker & kalendere 

Selv i en digital verden ser vi behovet for notatbøker og kalendere. Vi kan trykke en diskret logo eller profilere hele boken med ditt budskap.

 

A5 NOTATBOK

XDCOLLECTION

Vær miljøvennlig uten å gå på kompromiss med stilen med denne flotte notisboken i resirkulert limt lær. Notatboken er tilgjengelig i grått og brunt.

 

AWARE™ A5 NOTATBOK

XDXCLUSIvE

Effektinnsamling er laget med sporbare AWARE ™. Med AWARE ™ er bruk av ekte gjenbrukbare materialer og effekten av vannbesparelser garantert. Farge: Svart, marine og hard kull.

 

2021 Kalender

MOLESKINE

 Dagskalender med hardt omslag 2021, formatert til å vise hver dag på sin side. Ha selvklebende etiketter inne for å markere viktige datoer og frister. Farge: svart.

 

2021 KALENDER

MOLESKINE

Ukekalender med hardt omslag for januar til desember 2021, formatert for å vise ukens avtaler til venstre samt en kantet side for notater og ideer til høyre. Farge svart.

 


 

MUSEMATTER

En musematte kan være en enkel musematte i neopren eller den kan kombineres med andre funksjoner som f. eks. lader eller stativ til mobilen.

 

Musematte

XDCOLLECTION

5W PU musematte med integrert trådløs ladeplate for å lade alle telefoner som støtter denne teknologien. Den kan også brukes som et stativ for mobiltelefonen din.

 

Kork Musematte

XDCOLLECTION

5W trådløs lader med kork utvendig. Kan brukes som både musematte og stativ. Trådløs lading er kompatibel med alle QI-enheter.

HANDLENETT

Praktisk handlenett til å gi bort motivasjonspakken i. Gjenbruk er viktig i disse dager, et godt alternativ til en gavepose.

 

Aware™ HANDLENETT

XDCOLLECTION

Ingen grønnvasking, men en ekte historie om bærekraft! Impact kolleksjonen er laget med AWARE™ sporer. AWARE™ gir garanti for påstander om resirkulerte materialer og vannforbruk. Farge: Svart, hvit og marine.

 

HANDLENETT

NIGHTINGALE

Praktisk handlenett (150g/m2) med håndtak i mange fargealternativer. 41x38 cm

 


TRÅDLØS LADER OG POWERBANK

I en digital hverdag er en powerbank essensielt når du er på farten. Her kan du velge mellom flere typer ut i fra hvilket behov dine ansatte har.

 

Kork organizer

XDCOLLECTION

5W trådløs lader og pennholder laget av naturlig kork. 150 cm lang TPE-mikrokabel av hvetestrå (15%) inkludert. Kompatibel med alle QI-enheter.

 

powerbank

XDCOLLECTION

Powerbank 5.000 mAh i lommestørrelse behandlet med Biomaster. Et antimikrobielt middel som gir beskyttelse mot skadelige bakterier.

 

powerbank

XDCOLLECTION

Flat 5.00 mAh powerbank i høykvalitets aluminiumslegering som passer utmerket i lommen, hvilket gjør den lett å ta med. Fulladet gir den nok energi for å lade din telefon opptil 2 ganger. 

 

Ladekabel

MR bio

MR. Bio er en multifunksjonell ladekabel utstyrt med 5 forskjellige kontakter for å synkronisere alle dine teknologiske enheter. Kroppen er laget av biologisk nedbrytbar plast og fleksbena er laget av DuPont-papir.

 


DRIKKEFLASKER & KRUS

Drikkeflasker og krus med egennavn er ikke bare en personlig gave, men hjelper også de ansatte å holde avstand ved å unngå bytte av kopper på kontoret.

 

Krus med egennavn

Porselenskrus

Krus i alle fasonger og farger. Vi trykker din logo og egennavnet til den ansatte.

 

Kopp i mais og hvetestrå

Et bedre miljøvalg

Kopp i 65% PLA mais og 35% hvetestrå med bambuslokk og korkgrep. 420 ml. PLA (poly-melkesyre) er et 100% biobasert alternativ for konvensjonell plast. Den er laget av gjæret plantestivelse som er fri for giftstoffer og karbonnøytral.

 

Drikkeflaske

Et bedre miljøvalg

Dobbelvegget glassflaske med bambuslokk, et godt alternativ til plastflasker. Tåler både varm og kald drikke. 2% av alle inntektene av denne flasken doneres til water.org.

 

The bottle

På budsjett

Lekker BPA-fri flaske i tritanplast med lokk i rustfritt stål. Snoren på toppen gjør det enkelt å bære flasken rundt hånden eller henge den opp. 23 cm høy.

 


Kulepenner

Visste du at en penn vises 5000 ganger i løpet av sin levetid? Det er 5000 visninger av din logo!

 

True biotic kulepenn

PRODIR

QS40 True Biotic setter nye standarder for bærekraft. Den er laget av biobaserte, ikke-toksiske biopolymerer (PHA). Den er biologisk nedbrytbare uten industriell kompostering - i sjøen eller i din egen hage.

 

KulePENn

Antibakteriel

Antibakteriell penn laget av ABS med en solid klips. Den antibakterielle behandlingen reduserer bakterier på pennen. Sertifisert i henhold til ISO 22196-standarden.

 

Kulepenn

Bambus

Laget av bambus og hvetestrå. Hvetestråblandingen på klipsen er 40 % hvetestrå og 60 % ABS.

 

Kulepenn med touchtop

Bambus

Kulepenn med trykkfunksjon, touchtop og crom detaljer. Produsert i bambus, et naturlig materiale.

 


øretelefoner

Øreplugger og øretelefoner er et godt verktøy for de ansatte. Velg en modell med touchkontroll. Evt også med støydemper? Øretelefoner er ikke bare praktisk når man snakker i telefonen, men også når det er behov for å konsentrere seg og "stenge resten av verden ute".

 

TCL MOVEAUDIO S150 WHITE

NWTW10-3BLCEU4

Øreplugger med bra lyd, bluetooth og touchkontroll. Øreproppene slås på og kobles automatisk til via Bluetooth når du tar dem ut av etuiet og slår av og lader automatisk når du setter dem tilbake. Øreproppene er IPX4 vannavstøtende og det ergonomiske designet i øret sørger for optimal bærekomfort.

 

iBomb

YO5268

Trådløse hodetelefoner som leverer fantastisk lydkvalitet. Med enkel Bluetoothtilkobling får du muligheten til å lytte til favorittmusikken helt uten forstyrrende ledninger. Oppladbare og kompatible med både smarttelefon, nettbrett og Mac/pc. Leveres i gaveeske med mulighet for logo.

 

Miiego Boom

Mi-boom

Headsett fra Miiego med utrolig bra lydkvalitet og design. Overlegen lyd, utskiftbare øreputer og lang batteritid. Øreputene kan også lages med logo.

 

TOUCHit-Over-Ear

SACKit

TOUCHit høretelefonene er dansk design i aller høyeste kvalitet. Fantastisk lys, noise cancellation, bluetooth og lang batteritid.

 


 

Munnbind

Munnbind har blitt en større del av hverdagen vår og vil også bli det inn i 2021. Hjelp de ansatte å bidra til å holde smitten nede!

 

MunNbind

XIP265.895

Gjenbrukbart munnbind i 320g/m2 (2 lag 160g/m2) bomull, laget for å passe alle ansikter. Masken hindrer deg i å berører munn og nese samt redusere spredning av spytt.

 

Se vårt utvalg munnbind her

 

 

desinfeksjon

Utstyr de ansatte med antibakteriell håndvask til å ha på kontoret og når de er på farten. Vi kan også levere dispensere samt overflatevask til kontoret.

 

Hånddesinfeksjon

Desinfeksjon

50 ml. flaske med håndsprit. Kan fås med egen etikett eller 1 farget trykk på flasken.

 

Desinfiserende servietter

Til mobil og tastatur

En desinfiserende alkoholservietter til mobiltelefonen, tastaturet, datamusen og annen elektronikk. Servietten fjerner effektivt bakterier og smuss da det inneholder 75% alkohol og dermed forhindrer spredning av infeksjon mens du desinfiserer produktene dine.

 

Ta kontakt, så setter vi sammen et riktig motivasjonskit til dine ansatte

Takk for at du tok kontakt med oss