Miljøvennlige profileringsartikler

5 tips - hvordan velge mer miljøvennlige profileriNgsartikler

 1. Velg miljømerkede produkter
  Velg for eksempel en miljøvennlig penn, laget av nedbrytbart materiale som denne pennen fra senator som kommer i 10 ulike farger.
 2. Velg kvalitet
  Velger du f.eks. en paraply i god kvalitet, vil produktet ha lang levetid og sjansen for bruk og kast minsker.
 3. Logoplassering og størrelse
  Tenk på hvor du plasserer logoen din, og hvilken størrelse du ønsker denne i. Er det for eksempel en musematte så vil ikke logostørrelsen ha så mye å si for bruken av produktet. Men på et hverdagsprodukt som du ønsker at mottaker skal bruke mye, kan det være lurt å heller velge en mer diskre størrelse på logo – slik at produktet faktisk blir brukt av mottaker og du samtidig får flere eksponeringer.
 4. Vær ute i god tid!
  Jo tidligere du bestiller dine produkter – jo bedre, spesielt når produktet du ønsker produseres på en av våre fabrikker i f.eks. Asia. Har du god tid kan vi sende produktet på en mer miljøvennlig måte som båt, istedenfor fly.
 5. Mindre bruk av plast
  Når du handler produkter av oss så kan du være med å bestemme hvordan det skal pakkes. Trenger alle notatbøkene egne plastlommer rundt seg? Eller t-skjortene dine? Vi foreslår alltid en miljøvennlig metode, slik at det ikke brukes unødvendig plast.
Refleks

 

Miljøvennlig nyutvikling HOS IDÉ House of Brands


Våre innkjøpere jobber kontinuerlig med å imøtekomme våre og kunders krav om å redusere bruken av plast ved pakking av produkter hos våre partnere. Head&Neck er et av flere produkter som tradisjonelt sett har blitt enkeltpakket i små plastposer og igjen pakket i bulk i større plastposer. Innkjøpsavdelingen på IDÉ har nå utviklet et alternativ. Hver Head&neck rulles sammen og med en miljøvennlig papirlapp. På lappen trykkes det alternative metoder for bruk av produktet samt din logo. På et opplag på 3000 stk sparer vi da miljøet for ca 130 m2 med plast.