KICK-OFF OG EVENTER

Kick-off er et utrykk som brukes på et arrangement eller en begivenhet som markerer starten på noe nytt. Uansett om det gjelder en endring i organisasjonen, et nytt år eller motivasjon for de ansatte vil et kick-off være perfekt for å motivere og inspirere.

Kick-off er ikke bare en utmerket mulighet til å få dine ansatte med på den interne identiteten, men også for å gi de ansatte en boost og motivasjon. Vi står klare for å hjelpe deg årets kick-off for å sikre at ditt arrangement får den ønskede virkning blant dine ansatte. Vi kan levere bekledning og hjelper til med ALT annet du trenger får å gjennomføre et storslagent og vellykket arrangement. Hva med notatbøker med målene for året? Bannere og beachflag med deres logo? Ballonger og servietter? Trykksaker og handlenett?

Vi har utvalget og sammen kommer vi frem til den beste løsningen for dere. Ingen utfordring for stor eller IDE for vanskelig, vi hjelper dere med alt!

Huskeliste kick-off:

Uansett om dere er en stor eller liten organisasjon, så er kick-off et flott arrangement av mange grunner. Ikke bare gir det de ansatte et faglig løft, men det er også et arrangement som kan være med å booste motivasjon om samhold innad i bedriften. Før du starter planlegging og gjennomføring, er det lurt å tenke på følgende:

 • Bekledning
  En samlet bekledning på dine ansatte gir en økt samhørighetsfølelse og bygger opp under selskapets interne og eksterne identitet. Det finnes mange muligheter, du kommer langt med helt enkle løsninger som nøkkelbånd eller hettegenser/t-skjorte. Man kan også velge å kjøre et helt konsept med hele bekledninger som konfeksjon til hele bedriften, plagg man kan videreføre senere i arbeidshverdagen.
 • Profilering
  Beachflagg, messe/pressevegger, bannere og andre expomateriell er fine produkter å bruke under kick-off for å få frem selskapets profil og andre viktige budskap du ønsker å kommunisere til ansatte og samarbeidspartnere.
 • Skrivesaker
  Det er ofte en del faglig under kick-off. Det er derfor lurt å ha klart en notatbok, penn og andre passende skrivemateriell. Disse kan enkelt profileres med bedriftens logo og budskap.
 • Giveaways
  Hvorfor ikke gi de ansatte profilerte smågaver? Det gir både glede og motivasjon blant de ansatte å få ting som drikkeflaske med profilering, sukkertøy/energibar og andre relevante giveawayprodukter. Dette er produkter du vanligvis ville kjøpt inn uansett, så hvorfor ikke benytte muligheten til å profilere disse med ønsket budskap?