Se våre gaveløsninger

Hos IDÉ House of Brands har vi allerede begynt nedtellingen til jul og årets julegavetilbud.

En julegave fra arbeidsgiver er en viktig påskjønnelse som skal fortelle de ansatte at de blir satt pris på. Du vil ikke bare få glade ansatte, det styrker også den interne moralen på arbeidsplassen. Undersøkelser viser at 63% legger merke til et profilprodukt i hverdagen. Gir du en gjennomtenkt gave med en klassisk logomerking vil dette blir brukt av mottaker i hverdagen og dermed gi gode ringvirkninger for din bedrift.

Vi skreddersyr egne gaveløsninger for å forenkle prosessen og begrense tiden du bruker på å finne årets julegave. Hvis du ønsker leverer vi gjerne gavene ferdig innpakket, med kort til alle på kontoret. Vi kan til og med ta med oss julenissen og lage et opplegg rundt det!
Du kan fritt velge om den ansatte skal få velge sin egen gave ut ifra vårt sortiment på 300 gaver, eller om vi sammen skal sette et utvalg som gjenspeiler ditt selskaps verdier. Ikke glem at vi også kan hjelpe deg med andre anledninger, jubileer, bursdager, bryllup, konkurranser osv.

Ta en titt på noen av de alternativene vi kan tilby deg og dine ansatte, og ta kontakt om noen av løsningene skulle passe bra for din bedrift.

Her er noen av våre gaveløsninger

1. Get my gift, over 100 valgfrie gaver til dine ansatte

Vi kan tilby en løsning hvor dine ansatte fritt kan velge mellom over 100 utvalgte gaver i forskjellige kategorier. Hver ansatt får en unik innlogging, hvor de enkelt kan velge sin gave ut ifra et bredt sortiment. Om ønskelig kan vi tilføye ytterligere gaver til det allerede eksisterende sortimentet. Gaveutvalget består av blant annet merkene Snö of Sweden, Spiegelau, Remington, STANLEY og mange flere.

 

2. Egendesignet gaveprogram

Dere velger gavene, vi skreddersyr en webløsning! Her står du fritt til å velge ifra vårt sortiment på 300 gaver, og vi setter det hele sammen i et design etter deres ønske. Vi kan også kategoriesere eller sortere gavevalgene om det er ønskelig. Ta kontakt for mere informasjon om den skreddersydde løsningen.
3. Jubileumsgaver

Styrk den interne identiteten ved å markere de større anledningene internt. Om det er bedriften som fyller år, en ansatt som gifter seg, fyller rundt tall eller får barn, blir det alltid satt pris på en oppmerksomhet. Vi kan sammen sette opp et fast utvalg som du kan plukke fra, eller vi kan tilby gavekort.
 
4. En motiverende gave for god innsats

Gode resultater bør belønnes! Har noen utmerket seg spesielt den siste måneden eller har dere en salgskonkurranse? En gjennomtenkt påskjønnelse gjør det ekstra attraktivt å stå på videre og strekke seg litt ekstra neste gang.