Julegaver for alle

Julegaver  - mer enn bare en gave

En julegave fra arbeidsgiver er en viktig påskjønnelse som skal fortelle de ansatte at de blir satt pris på. Du vil ikke bare få glade ansatte, det styrker også den interne identiteten på arbeidsplassen. Undersøkelser viser at 63% legger merke til et profilprodukt i hverdagen. Gir du en gjennomtenkt gave med en klassisk logomerking vil dette blir brukt i hverdagen og dermed gi gode ringvirkninger for din bedrift.

Vi skreddersyr egne gaveløsninger for å forenkle prosessen og begrense tiden du bruker på å finne årets julegave. Gavene kan leveres ferdig innpakket, med kort til alle på kontoret. Vi kan til og med ta med oss julenissen og lage et opplegg rundt det. Du kan fritt velge om den ansatte skal få velge sin egen gave ut ifra vårt sortiment på 300 gaver, eller om vi sammen skal sette et utvalg som gjenspeiler ditt selskaps verdier.

 

Julekalender med logo

De siste månedene før jul er hektisk på de fleste arbeidsplasser. Samtidig er dette en tid for å vise de ansatte at de blir satt pris på. Mange av våre kunder gir flotte julegaver til sine ansatte, men hva med å overraske de ansatte i en stressende førjulstid? Ingenting lager julestemning som en julekalender. Her kan du velge mellom flere muligheter.
En pakkekalender hvor dere trekker en vinner hver dag, eller en sjokoladekalender til hver ansatt som kan stå på pulten eller den mer eksklusive varianten hvor du deler ut Stelton julepynt til en ny ansatt hver dag. Her er det bare kreativiteten som stopper deg. Vi har satt opp noen forslag, men jobber mer enn gjerne sammen med deg for å finne en løsning som passer din avdeling.