Om IDÉ House of Brands

Vår suksess er et resultat av godt samarbeid med alle våre kunder. Vi inspireres av å skape verdi sammen med dere. Dette har gjort oss i stand til å levere riktige produkter og service, komme med gode ideer, gi verdifulle råd og veiledning i over 30 år.

Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har lang erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi. 

Resultatet er en profesjonell synliggjøring overfor målgruppene våre kunder er opptatt av å påvirke. Sammen med deg utvikler IDÉ House of Brands ideer som synliggjør profil- og verdigrunnlaget til din bedrift, gjennom gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering. Vi er totalleverandøren som gir deg riktig produkt i riktig kvalitet til riktig pris og til riktig tid. 

Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser. Mange av samarbeidspartnerne våre har vært med oss i over 30 år slik at vi har gode rutiner for å sikre at du blir fornøyd. Vi har tusenvis av produkter fra tusenvis av partnere over hele verden. 

Siden vårt produktsortiment praktisk talt er uendelig vil det være noen produkter du ikke finner her på nettsiden. Det betyr ikke at vi ikke har det,  hvis du sitter med et ønske om et helt spesielt produkt eller om du bare vil brainstorme med våre dyktige prosjektlederes så håper vi du tar kontakt med oss her.


HVORFOR VELGE IDÉ HOUSE OF BRANDS?
  • Nordens ledende med over 30 års erfaring
  • Showrom i hele Norge og Norden
  • Totalleverandør som tar seg av alt fra konsept, design, produksjon og logistikk
  • Alle våre kunder betjenes av et fast salgsteam, slik at du alltid har en tilgjengelig kontakt som kjenner ditt firma og kan hjelpe deg raskt og enkelt med forespørsler
  • Produktmedia spesialister, vi vet hvilke produkter som gir de beste resultatene til ditt formål
  • Vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor, med blant annet ISO-sertifisering, medlemskap i IEH og Grønt Punkt.