Kick-off og eventer

Kick-off er et utrykk som brukes på et arrangement eller en begivenhet som markerer starten på noe nytt. Uansett om det gjelder en endring i organisasjonen, et nytt år eller motivasjon for de ansatte vil et kick-off være perfekt for å motivere og inspirere.

Kick-off er ikke bare en utmerket mulighet til å få dine ansatte med på den interne identiteten, men også for å gi de ansatte en boost og motivasjon. Vi står klare for å hjelpe deg årets kick-off for å sikre at ditt arrangement får den ønskede virkning blant dine ansatte. Vi kan levere bekledning og hjelper til med ALT annet du trenger får å gjennomføre et storslagent og vellykket arrangement. Hva med notatbøker med målene for året? Bannere og beachflag med deres logo? Ballonger og servietter? Trykksaker og handlenett?

Vi har utvalget og sammen kommer vi frem til den beste løsningen for dere. Ingen utfordring for stor eller IDE for vanskelig, vi hjelper dere med alt!

Huskeliste kick-off:

Uansett om dere er et stort eller lite firma, så er kick-off et flott arrangement av mange grunner. Ikke bare gir det de ansatte et faglig løft, men det er også et arrangement som kan være med å booste motivasjon og samhold innad i bedriften. Før du starter planlegging og gjennomføring, er det lurt å tenke på følgende:

 • Bekledning
  Lik bekledning på dine ansatte gir en økt samhørighetsfølelse og bygger opp under selskapets interne og eksterne identitet. Det finnes mange muligheter og du kommer langt med enkle løsninger som nøkkelbånd eller hettegenser/t-skjorte. Man kan også velge å kjøre et konsept med en hel kolleksjon av klær til alle ansatte, plagg man kan bruke senere i arbeidshverdagen.
 • Profilering
  Beachflagg, messe/pressevegger, bannere og andre expo materiell er produkter som vil få frem selskapets profil og budskap på en god og tydelig måte.
 • Skrivesaker
  Det er ofte en del faglig under kick-off. Det er derfor lurt å ha en notatbok, penn og annet passende skrivemateriell. Dette kan enkelt profileres med bedriftens logo og budskap.
 • Giveaways
  Hvorfor ikke gi de ansatte profilerte smågaver? Det gir både glede og motivasjon blant de ansatte å få ting som en drikkeflaske med logo eller budskap, sukkertøy/energibar og andre relevante giveaways. Dette er produkter mange bedrifter kjøper inn uansett og som vil få en enda bedre effekt ved lages i bedriftens design.
Messeutstyr
Tekstiler
Profilartikler