Gaveløsninger - skreddersydd for din bedrift

Vi vil alle finne den ideelle gaven for våre ansatte uansett anledning. En gave er din mulighet til å til å motivere de ansatte og takke for innsatsen de gjør gjennom året.

Vi skreddersyr egne løsninger for å forenkle prosessen og begrense tiden du bruker på å finne gaver til ansatte. Hvis du ønsker, leverer vi gjerne alt ferdig innpakket, med kort. Nærmer vi oss julen kan vi til og med ta med oss julenissen og lage et opplegg rundt det!

Du kan fritt velge om den ansatte skal få velge sin egen gave ut ifra vårt sortiment på 300 gaver, eller om vi sammen skal sette et utvalg som gjenspeiler ditt selskaps verdier. Ikke glem at vi også kan hjelpe deg med anledninger som jubileer, bursdager, bryllup, konkurranser osv.

Ta en titt på noen av de alternativene vi kan tilby deg og dine ansatte, og ta kontakt om noen av løsningene skulle passe bra for din bedrift.

Gavekort

Vi kan tilby en løsning hvor dine ansatte fritt kan velge mellom over 100 utvalgte gaver i forskjellige kategorier. Hver ansatt får en unik innlogging, hvor de enkelt kan velge sin gave ut ifra et bredt sortiment. Om ønskelig kan vi tilføye ytterligere gaver til det allerede eksisterende sortimentet. Gaveutvalget består av blant annet merkene Snö of Sweden, Spiegelau, Remington, STANLEY og mange flere.


Egendesignet gaveprogram

Dere velger gavene, vi skreddersyr en webløsning! Her står du fritt til å velge ifra vårt sortiment på 300 gaver, og vi setter det hele sammen i et design etter deres ønske. Vi kan også kategoriesere eller sortere gavevalgene om det er ønskelig. Ta kontakt for mere informasjon om den skreddersydde løsningen.


Jubileum, bursdag og bryllup

Styrk den interne identiteten ved å markere de større anledningene internt. Om det er bedriften som fyller år, en ansatt som gifter seg, fyller rundt tall eller får barn, blir det alltid satt pris på en oppmerksomhet. Vi kan sammen sette opp et fast utvalg som du kan plukke fra, eller vi kan tilby gavekort.


En motiverende gave for god innsats

Gode resultater bør belønnes! Har noen utmerket seg spesielt den siste måneden eller har dere en salgskonkurranse? En gjennomtenkt påskjønnelse gjør det ekstra attraktivt å stå på videre og strekke seg litt ekstra neste gang.