Riktig logo til ditt produkt

Det finnes et hav av muligheter innen trykk, og hva som egner seg til hvilke type produkt er det ikke alltid like like lett å vite. Her kan du lese om de ulike trykkemetodene våre. Vi velger alltid den metoden som passer best til ditt produkt, slik at din logo eller tekst kommer best mulig frem. Vi har vårt eget trykkeri på Trollåsen, og på hovedkontoret i Drøbak. 

 

Silketrykk

Trykket blir trykket direkte på plagget, og er ofte både det rimeligste og beste trykketalternativet. Silketrykk er både slitesterkt og holdbart, og passer på plagg som t-skjorter, gensere og lignende. 

Transfer

Transer blir først trykket på et spesialpapir, som så blir overført til plagget ved bruk av en varmepresse. Fordelene med transfer er at det kan produseres i stort opplag, og være klart for rask påføring. Passer godt til for eksempel capser, bagger, t-skjorter og jakker. 

Digitalprint

Digital print passer best på plagg som er laget av bomull eller bomullsblandinger, selv om den siste utviklingen i teknologi har åpnet overlegen ytelse på polyester, bomull/polyesterblandinger, og materiale som trekker til seg fuktighet. DTG printer direkte på plagg med miljøvennlig vannbasert blekk i hele CMYK spekteret. Med den nyeste teknologien til IDÉ House of Brands, kan høyoppløste design sendes direkte til oss og printes direkte på plagget uten kostbare oppsett eller tilleggskostnader. Det kan også printes over glidelåser og sømmer, noe som gir unike muligheter til plassering av motiv. DTG passer til plagg i bomull, bomull/polyester blandinger mm, som for eksempel t-skjorter, gensere, piquet, handlenett, stoff som er flate og trekker til seg fuktighet. 

Fordeler med digital print:

  • Ingen oppstartskostnad
  • Kort levering 
  • Fullfarge print
  • Trykke over knapper, glidelåser og sømmer
  • Ingen minimumsantall

Brodering

Brodering passer godt på de fleste plagg. Et broderi kan inneholde mange ulike farger eller gjøres med en farge som går ton-i-ton med plagget for et stilfullt uttrykk. Det er nål og tråd som lager broderingen, så er du avhengig av en 100 % gjengivelse av motivet, bør du vurdere å trykke logoen fremfor å brodere den. Uansett, mulighetene er mange og vi skal hjelpe og veilede deg.