Nettbutikkløsning for dine profilartikler

IDÉ House of Brands har opprettet og driftet nettbutikker for våre kunder i over 15 år. Nettbutikker og digitale bestillingsløsninger har hatt en eventyrlig vekst de siste årene, og vi drifter og vedlikeholder i dag ca. 150 nettbutikker for våre kunder i Norden.

Vi har investert i dataintegrasjon av våre systemer, slik at ordre fra nettbutikkene sendes inn i vårt ERP- og CRM system, og videre til våre logistikkpartnere i de ulike landene. Vi operer i dag med en PIM-løsning som et sentralt arkiv for produktinformasjon, digital ressurshåndtering og et innholdsstyringssystem. Koblet sammen med Magento, som er en av de største og mest kjente nettbutikkplattformene i dagens marked, med de funksjonene de har å by på.

Våre nettbutikker settes opp av vår in-house webmaster på et responsivt rammeverk, som garanterer at butikken kan benyttes like godt på en stasjonær-PC eller laptop, som på mobiltelefonen. I tillegg har vi over årene utviklet en rekke tilleggsfunksjoner for å imøtekomme våre kunders ulike behov til nettbutikkløsning. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre dagens nettbutikkløsning, og har en profesjonell samarbeidspartner i ryggen til de tyngre utviklingsjobbene, om behovet til våre kunder ikke dekkes av vår eksisterende løsning. Om det så skulle være integrasjoner mot ulike systemer, punchout med eller uten roundtrip, single sign on eller og poeng/reward-butikkløsning. Vår løsning har i tillegg en integrasjon mot DIBS, og alle våre butikker kan enkelt ta i bruk kortbetaling med denne integrasjonen.

Vi følger interessert med på trender og teknologi som vokser frem innen e-handel og online betalingsløsninger, og vi tilpasser oss alltid det kunden ønsker.