Workwear

Vårt mål er at dere skal gjøre det dere er best på, så skal vi ta oss av utstyret dere trenger for å gjøre denne jobben!

Workwear er ett begrep som dekker over ett vidt spekter av bekledning. Fra flammehemmende- og synlighetsbekledning, til den mer tradisjonelle arbeidsbuksen og fleecejakken. Tilbehør, som for eksempel hørselvern, vernesko og arbeidshansker, er essensielt for mange yrker, her har vi et vidt utvalg tilpasset alle bransjer. Alt levert ferdig profilert etter deres ønske!

Med ett stort nettverk av partnere leverer vi workwear i alle prisklasser med de riktige sertifiseringene. Vi vet at riktige arbeidsklær er avgjørende i en hverdag hvor man skal tåle påkjenninger fra tungt fysisk arbeid. Riktig materiale kombinert med god funksjon er essensielt for at jobben skal bli gjort. Vi har derfor valgt å utelukkende jobbe med de beste i bransjen. Vi kan levere hele antrekket, fra undertøy til ytterjakken. Sommer og vinterkolleksjon. Som en totalleverandør innen profilprodukter kan vi også levere sekker, bagger, termos og matboksen slik at de ansatte får med seg det lille ekstra når de skal ut på jobber.

 

Ta kontakt med vårt unformsteam