Vi er opptatt av hvilke funksjoner en god uniform skal ha. Uniformering gir ett inntrykk av profesjonalitet, den profilerer bedriften, samtidig som den gir de ansatte en følelse av tilhørighet.

Enkel uniform - passer de fleste bransjer

Ved lett uniformering mener vi arbeidsklær som hovedsakelig leveres fra lager. Dette kan være en løsning som passer de fleste bedrifter, men åpner spesielt opp for at også små og mellomstore bedrifter enkelt kan bistå de ansatte med arbeidsklær. Alt fra restauranter, eiendomsmeglere, banker, kontor, butikk, lager, håndverkere og andre serviceyrker. Fordelen ved å ta produkter fra lager er at vi kan levere raskt og at du ikke må forplikte deg til stort antall. Dette gir deg både fleksibilitet og det innebærer lav risiko.

Vi har mange samarbeidspartnere og kan levere uniform og annet utstyr til alle bransjer, fra robust workwear til pene dresser. Selv om vi setter sammen en kolleksjon fra lager kan vi sette sammen kombinasjoner av plagg og farger slik at helheten føles unik. Det er også mulig å gjøre enkle tilpasninger på plaggene som for eksempel å bytte ut fargen på knappene i skjorten i tillegg til å brodere eller trykke på logo. Med små grep blir plagget mer unikt og støtter oppunder selskapets profil.

Tilpasset uniformering - det beste fra to verdener

Med «tilpasset» uniform mener vi en kombinasjon av lagervarer og spesialproduserte arbeidsklær med tilbehør i eget design og farge. Her sitter bedriften igjen med unike produkter med god synlighet. Leveringstiden på lagervarene er kort samtidig som variasjonsmulighetene på de spesialproduserte varene er store. Vi leverer design og ideer basert på din profil og hva dere ønsker å formidle gjennom uniformen. 

Spesialprodusert Uniform

Velger du å spesialprodusere uniformeringen din har du flere muligheter. Om du allerede har en kolleksjon eller ønsker å lage en kolleksjon kan vårt uniformsteam hjelpe deg. 

For eksisterende kolleksjoner kan vi sammen med deg se på hvilke muligheter du har, om det er på materialer, snitt, design, tilbehør eller pris. Ønsker du å sette sammen en helt ny kolleksjon kan vi assistere deg gjennom hele prosessen. Vi setter opp et unikt design som er tilpasset din kommunikasjon, noe som vil forsterke budskapet i markedsføringen din.

Å spesialprodusere krever et visst minimumsantall, men prisen per plagg blir ofte lavere enn ved kjøp av lagervarer. Dette vil variere fra produkt til produkt. Den store fordelen er at vi har muligheten til å tilpasse produktene til bruker og ikke minst bruken.