Uniform er ett begrep som inneholder flere varianter. Vi er opptatt av hvilke hovedfunksjoner en god uniform skal ha. Uniformering gir ett inntrykk ovenfor kunde om seriøsitet og profesjonalitet. Den profilerer bedriften, samtidig som den gir de ansatte en følelse av tilhørighet. Uniformen skal ikke minst være ett godt plagg å arbeide i for den som skal bære den daglig. Vi deler uniform opp i tre deler når vi jobber med dette mot våre kunder.

Enkel uniform - passer de fleste bransjer

Ved lett uniformering mener vi arbeidsklær som hovedsakelig leveres fra lager. Dette kan være en løsning som passer de fleste bedrifter, men åpner spesielt opp for at også små og mellomstore bedrifter enkelt kan bistå de ansatte med arbeidsklær. Alt fra restauranter, eiendomsmeglere, banker, kontor, butikk, lager, håndverkere og andre serviceyrker. Fordelen ved å ta produkter fra lager er at vi kan levere raskt og at du ikke må forplikte deg til stort antall. Dette gir deg både fleksibilitet og det innebærer lav risiko. Vi har mange samarbeidspartnere og kan levere uniform og annet utstyr til alle bransjer, fra robust workwear til pene dresser. Selv om vi setter sammen en kolleksjon fra lager kan vi sette sammen kombinasjoner av plagg og farger slik at helheten føles unik. Det er også mulig å gjøre enkle tilpasninger på plaggene som for eksempel å bytte ut fargen på knappene i skjorten i tillegg til å brodere eller trykke på logo. Med små grep blir plagget mer unikt og støtter oppunder selskapets profil.

Tilpasset uniformering - det beste fra to verdener

Med «tilpasset» uniform mener vi en kombinasjon av lagervarer og spesialproduserte arbeidsklær med tilbehør i eget design og farge. Her sitter bedriften igjen med unike produkter uten å gjøre en for stor investering. Leveringstiden på lagervarene er kort samtidig som variasjonsmulighetene på de spesialproduserte varene er store. Vi bistår med design og ideer basert på din profil og hva dere ønsker å formidle gjennom arbeidstøyet/uniformen. Ved all uniformering, om den er fra lager eller om den er spesialprodusert, kan vi hjelpe deg med gode ideer ut ifra ditt budsjett.
 

Spesialprodusert Uniform

Velger du å spesialprodusere uniformeringen din har du et hav av muligheter. Om du allerede har en kolleksjon eller ønsker å lage en kolleksjon har vi prosjektledere som er eksperter på området. Vi kan være med på alt fra idémyldring til måltaking av de ansatte.
For eksisterende kolleksjoner kan vi sammen med deg se på hvilke muligheter du har, om det er på materialer, snitt, design, tilbehør eller pris. Ønsker du å sette sammen en helt ny kolleksjon kan vi assistere deg gjennom hele prosessen. Fra IDÉ-stadiet til uniformen sitter på de ansatte. Sammen ser vi på design og ideer basert på din profil og hva du ønsker å formidle gjennom arbeidstøyet/uniformen. Vi setter opp et unikt design som er tilpasset din kommunikasjon, noe som vil forsterke budskapet i markedsføringen din.
Å spesialprodusere krever et visst minimumsantall, men prisen per plagg blir ofte lavere enn ved kjøp av lagervarer. Dette vil variere fra produkt til produkt. Den store fordelen er at vi har muligheten til å tilpasse produktene til bruker og ikke minst bruken.