Uniform og konfeksjon med logo

Hva slags klær ansatte går i, påvirker førsteinntrykket til kundene. Vi skreddersyr uniformer og firmaklær som er med på å styrke merkevaren din.

Det sies at det kan ta så lite som 26 sekunder før en potensiell kunde har gjort seg opp en mening om merkevaren eller selskapet de møter. Med felles uniform eller konfeksjon sørger bedriften for at alle ansatte er likt kledd og fremstår som et samlet lag. I tillegg er det en effektiv måte for å øke merkevarekjennskapen og skape tillit til merkevaren. 

Hjelp med innkjøpsprosessen

IDÉ House of Brands leverer uniform og konfeksjon til alle bransjer, deriblant detaljhandel, resepsjon, lager, transport, sjøfart, horeca og workwear. Vårt team hjelper til med alt fra logistikk og planlegging til å sikre at regelverk blir fulgt. 

Her kan du lese om kjente merkevarer som har valgt å bruke i uniform som et bevisst valg for å bygge merkevare. 

Produksjon og import av varer krever kompetanse. Vår innkjøpsavdelingen jobber tett med våre partnere for å opprettholder langsiktige leverandørkontakter og en bærekraftig forretningspraktis. Vår kvalitetsansvarlig sørger for at dine produkter kan spores, at de ikke inneholder farlige kjemikalier og at de er merket i henhold til gjeldende lovverk. 

Hvorfor bruke uniform og konfeksjon?


1. Det gir et godt førsteinntrykk
Hva de ansatte er kledd i, påvirker hvordan bedriften din blir oppfattet. 

2. Effektiv merkevarebygging
Hvem er vel bedre til å markedsføre din bedrift/merkevare enn de som jobber med den.

3. Skaper tillitt
Kunder som møter representanter for din bedrift skal aldri være i tvil  om hvem de ansatte representerer. 

 

Dresser på kleshenger

Bærekraftig produksjon

Vi leverer daglig et bredt spekter av produkter til bedrifter i hele verden. Vårt mål er å minimere den potensielle negative påvirkningen vårt arbeid har på mennesker, samfunn og miljø.

Selv om mange av våre firmaklær produseres i asiatiske land, har vi tett dialog med produsentene. Vi besøker fabrikkene hvert år, for å kontrollere at kontrakter og Code of conduct følges.

Les mer om hvordan vi jobber med miljø og etikk!

Innkjøpsavdelingen jobber tett med våre samarbeidspartnere for å sikre langsiktige leverandørkontakter, og jobber for at forretningspraksisen er bærekraftig. I tillegg sørger vi alltid for at produktene kan spores, at de ikke inneholder farlige kjemikalier og at de til enhver tid oppfyller lovpålagte krav til produktmerking. 

Ta kontakt med uniformsteamet vårt