Designtjenester

IDÉ House of Brands har en egen inhouse designavdeling, som står klar til å hjelpe deg med både små og store oppgaver. Avdelingen har lang erfaring med det meste innen design, og jobber daglig med alt fra å brande profilartikler, til å designe klær, sette opp redaksjonelt innhold og utvikle nye logoprofiler. Under finner du informasjon om PMS farger og vektorgrafikk.

Trykksaker

Våre designere har lang fartstid i å sette opp design av redaksjonelt innhold. Vi kan hjelpe til med design av kataloger, magasiner, blader, visittkort etc.

Ta kontakt med oss hvis dette kan være interessant for ditt firma.

Branding

Har du et nyoppstartet firma? Trenger dere en ny logo til ett nytt prosjekt, eller kanskje dere bare trenger å “pusse opp” designmanualen deres?

Våre designere har kompetanse innenfor alle nevnte områder. Vi har blant annet laget helt ny profil for restauranten Lodge 900 på Beitostølen.

 

Design avsportsklær

Spesialdesignet trenings- og fritidstøy bygger bedriftens merkevare både internt og eksternt. Våre designere setter opp alt fra enkle plagg til fulle kolleksjoner, ut ifra deres designmanual.

Vi har blant annet jobbet med Tine Fotballskole, Tinestafetten, samt hele kolleksjoner for både store og små bedrifter som Sopra Steria, Cirkle K og Mjøsbil AS.