Våre fokusområder

Vi skal bistå våre kunder med å styrke verdien i sin merkevare og kunderelasjon ved å være en total markedsleverandør. Dette gjøres med innovative produkter, konsepter og løsninger som synliggjør virksomhetens strategi, profil- og verdigrunnlag. IDÉ skal være en naturlig del av markedsføringsmiksen. IDÉ skal være best i klassen innenfor miljø, sikkerhet og sertifiseringer. 

Vår suksess er et resultat av godt samarbeid med alle våre kunder. Dette har gjort oss i stand til å levere riktige produkter og service, komme med gode ideer, gi verdifulle råd og veiledning. Profilprodukter virker best når du velger et produkt som understreker målet din organisasjon ønsker å oppnå. Vi har over 30 års erfaring med å velge ut de riktige produktene sammen med våre kunder og kan med trygghet si at dette kan vi.

Resultatet er en profesjonell synliggjøring overfor målgruppene våre kunder er opptatt av å påvirke. Sammen med deg og din virksomhet utvikler IDÉ House of Brands ideer som synliggjør profil- og verdigrunnlaget til din bedrift, gjennom gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering. Vi er totalleverandøren som gir deg riktig produkt i riktig kvalitet til riktig pris og til riktig tid. 
Ved å velge de beste, mest seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnerne, har vi oppnådd en jevn og god kvalitet på alle våre leveranser. Mange av samarbeidspartnerne våre har vært med oss i over 30 år slik at vi har gode rutiner for å sikre at du blir fornøyd. Vi har tusenvis av produkter fra tusenvis av leverandører over hele verden. Et knippe av disse har vi lagt ut på vår hjemmeside, kategorisert og tilrettelagt for søk. Slik at det skal være lett for deg å finne frem til rett produkt og til rett pris. 

Vi fyller stadig på med produkter og kampanjer på hjemmesiden, slik at det blir et levende medie for produktsøk. Siden vårt produktsortiment praktisk talt er uendelig vil det være noen produkter som ikke får plass i vår produktdatabase. Det betyr ikke at vi ikke har produktet selv om det ikke finnes i vår database, så hvis det er noe du savner håper vi du tar kontakt med oss her.