Firmabekledning og uniform

Vi designer og utvikler firmabekledning og uniformer som styrker og utvikler våre kunders merkevare. Vårt mål er å være den fleksible og pålitelige partneren på firmabekledning om du velger å spesialprodusere hele kolleksjonen fra A-Å eller om vi sammen velger fra vårt lagerførte sortiment.

Sammen ser vi på hvilke behov og ønsker dere har og ut ifra denne prosessen finner vi ut hvordan vi setter sammen en helt unik kolleksjon for din bedrift.

Klær med logo kan være mye forskjellig, men i bunn og grunn er det enda en markedskanal hvor du kan få profilert din merkevare. Det er stor forskjell på bransjer, og vi har delt opp segmentet i to; Firmabekledning og uniform.

Firmabekledning

Firmabekledning kan være t-skjorter, pikétrøyer, skjorter, gensere, kjoler eller dresser for å nevne noe. Hva slags type plagg man velger avhenger av hvilken bransje man jobber i og type mennesker som skal bruke klærne. En megler vil kanskje ikle seg en blazer med diskret logo på brystlommen, slips i logofargene og en svart parkas med brodert logo ton-i-ton på armen, mens en selger vil skille seg ut på en messe med en fargerik hoodie med stor logo på rygg og på bryst. Vår kunnskap, kombinert med riktig materialvalg, gjør at du sitter igjen med firmabekledning som de ansatte vil like å ha på seg og samtidig kommuniserer bedriftens verdier.
 
iwear

Uniform

Fra flyselskaper, busselskaper, cruiselinjer og matkjeder til jernbaneaktører, politistyrken, hotell, apotek og sikkerhetsselskaper. Vi har kunder i alle segmentene og leverer uniformer tilpasset hver yrkesgruppe. En uniform skal både være praktisk for den ansatte og den skal kommunisere det bedriften ønsker. Kundene våre tilhører et bredt utvalg av forretningsområder, noe som gir oss god erfaring på området, erfaring vi tar med oss inn i alle prosjekter og bygger videre på.
 
iwear

 


Hvordan jobber vi

- steg for steg
 

 1. Design og utvikling
  Ved hjelp av erfarne ansatte og god kunnskap utvikler og designer vi komplette konsepter eller enkeltplagg. Vi lager firmabekledning, arbeidstøy og uniformer som de ansatte kommer til å like å ha på seg.

 2. Produksjon
  Våre skandinaviske kontorer og to fabrikker i Dhaka, Bangladesh, tilbyr et fleksibelt fullserviceoppsett fra første skisse til levering. Vår egen kvalitetssikring fungerer alltid til fordel for våre produkter, menneskene i produksjonen og miljøet. Plagg blir tilpasset personen som skal bruke det, alle mennesker er forskjellig, det tar vi alltid hensyn til i prosessen.

 3. Prosjektledelse
  Vårt mål er å gjøre dette så enkelt som mulig for deg. I et prosjekt har du alltid en prosjektleder som ivaretar dine interesser. Prosjektleder jobber direkte med fabrikken slik at all informasjon er førstehåndsinformasjon.

 4. Logistikk
  Vi håndterer store og mindre ordre på firmabekledning hver dag. Det er helt opp til dere om dere ønsker å få kolleksjonen levert i sin helhet når den er ferdig produsert eller om vi tar oss av distribusjon gjennom en nettbutikk, hvor hver enkelt avdeling bestiller hva de ønsker selv, er helt opp til dere.